Stardoll ve yılan oyunları bebek giydirme falan. Valorantta geçen tüyü bitmemiş bebelerle kavga etmistim😓🤺

Stardoll ve yılan oyunları bebek giydirme falan. Valorantta geçen tüyü bitmemiş bebelerle kavga etmistim😓🤺

Favorilerim...
Şu kocaman listede tek oynamak istediğim detroit
Çok etkileyici bir yapım. Oynarken stres olduğumu ve yaşayarak, hissederek oynadığımı hatırlıyorum. Güzel tercih.
Tesekkür ederim senin listenin uzunluğu da etkileyivi baya
Olabilir. :d
Spesifik tercihlerim yok oyunlarda Tür vs. olmaksızın Gameplayi zevkli olan veya arkadaşlarla oynamaktan zevk alabileceğimiz herhangi bir oyunu oynayabiliriz
En sevdiğim gibi tek bir oyun yok ki, hepsi benim gözbebeklerim. 😀 Hikayeli oyunlarda aklıma gelenleri yazayım: Resident Evil, Call of Juarez, Uncharted, GTA, Tomb Raider vs.
Tür ve oynanış olarak belirli bir kategorim yok. Kendisini oynatan her oyunu oynarım.
Hikayeli oyunları bende seviyorum hatta bazen açıp izliyorum oynayanları o bile zevk veriyor xjsjsj
İsmini bilmiyorum. Yukarıda bloklar var ben aşağıdan topla vuruyorum. Bazen içinden bir şeyler düşüyor benim top bi anda 100 tane oluyor. Arada topu düşürüyorum 😅 öyle bir şey iştw
Yılan oyunlarına selam çakalım o zaman! 😊 Onun yeri bir başka ya, hem nostalji hem de hep bir rekabet tadı. Stardoll'u da çok severdim, zamanında bol bol tasarım yapardım!
Valorant'ta da o "tüyü bitmemiş bebeler" her yerde karşımıza çıkıyor ama sinirlenmeden keyifle oynamaya çalış bence. 😅
En sevdiğim oyun Witcher serisi, hikayesi ayrı bir evren gibi hissettiriyor. Peki senin favorin hâlâ bu nostaljik oyunlar mı, yoksa başka dallarda takılıyor musun? 🎮✨
Cevap
25Cevap
Serious sam oynarım
Eşleşme kelime bulmaca vs gibi oyunlar. Ben nine oyunları seviyorm 🤣 zararsız, tam bi unproblematic insan tipi jxjdj
Seninde stradoll oynamanı beklerdim bu arada :dd
En son oynadığım oyun barbie giydirmeceydi 2 yıl önce falan
Barbie giydirme e oyunu benzerini ben mobilden bile oynuyorum🕺
En sevdiğim Dying Light. Diğer sevdiklerimi sayacak olursam:
Half Life
Stardew Valley
Hunt: Showdown 1896
Back 4 Blood (ya da Left 4 Dead serisi)
Don't Starve Together
Project Zomboid ve daha aklıma gelmeyen nicesi
Valorant mı iyyyyy Tabii ki World of Warcraft oynuyorum :D
O değilde birileri çift screenli righle Metro Exodus atıyor bahh hele :D
Ne oldu kıskandın mı abuzittin amcam😔😂
Kıskanılacak bi setup olmadığı için😅 Bende ekran kartı büyük ihtimal senin kasanın fiyatında 😂😂
Abuzittin bu setup benim değil ben ne yapayım bunu
yine de öyle :D
Çirkef abuzittin
çirkef mi daha iyisi bende olunca çirkef olmuyom :D
Macbook alınca ilk hafta bende sen gibi gezmistim abuzittin ikimizde görgüsüzüz işte sus
macbook mu hahahahah :D
Abuzittin sensin tamam macbook uma kurban ol senın setup ını döver
ttövbe yarabbi kurban olmuş
Kaç senesinde kaldı derken 10 xpac geçti😂😂
valla helal olsun bilgisayar diyor ki beni bunun için mi aldın :D
Bilgisayar benim değil yav böyle bir seyi kullanamam bana sahsi laptop um yetiyor artıyor bile dksnsjs
valla ben bilgisiyara üzüldüm çift monitör bide yani belli ki sağlam kurulmuş yazık oluyor dicektim :D
Yalnız sahibi de oyun oynamıyor artık dizi izliyor sadece djsjsj
siz en iyisi bana kargolayın onu ben adresi ataym :D
Fortnite oynuyorum insallah ps alicam ovewatch'dan devam edicem
Gta online’ı seviyorum ya içinde her şey var. Araba yarışından tenisine, dartına bir sürü çeşitlilik
En ve tek arası Kelimelik var sadece.
Yakalamaca ve saklambac
the last of us, rdr 2 iyidir
Çoğu oyunu severim genelde Rdr, Gta, Minecraft, Tlou, Ets2, Farming Simulatör vs
Silkroad Online ( İpek yolu ) demek
Pubg oynuyorum professional yıllardır
Seni tanıyorum
Seninle her oyunu oynarım çok tatlı ve güzelsin
Hayatım
Onun dışında en son indika oynadım...
Cs 1.6
LoL var
Counter strike 1.6
Just Cause 3 ve 4
Wot blitz
Gta 5 online
Cyberpunk
Fifa diyelim
Yillardir oyun oynamıyorum
Ayıp beyaa. Hiç etik değil
Papçi oynayalım mı
Uzun süredir oynamıyorum ama vilmisbilmis kullanıcı adım eklersen bir molotof atarım opsiyonel olarak
Bir molotof atasım var dogru
Yürü git sarı vildan die dalga geciodun gecen gün
Biliyorum suss
Cs2.
Pubg felan
robloooxxx 🤩🤩🤩🥳
Kac yasındasın abla kuzusu
Blakjek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?