Gamer Roblox kimlik doğrulama güvenilir mi? 19 yaşımdayım sesli sohbet özelliği için kimlik doğrulama gerekiyor kararsız kaldım? Leiusa Takip Et Xper 2 Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Roblox kaydediliyor diyor yani kimlikler siliniyormuş öyle biliyorum ama emin değilim ne yapmalıyım bir şey olur mu ki? Güncellemeler+1 yıl Kaydedilmiyor diyorrr Roblox kimlik doğrulama güvenilir mi? 19 yaşımdayım sesli sohbet özelliği için kimlik doğrulama gerekiyor kararsız kaldım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Pek bilgim yok ne yazık ki 1 4 Yorumla Leiusa +1 yıl Bilginiz yoksa neden yaziyorsunuz beyefendi yani bende umutla giriyorum ne demişler diye bilmiyorum diyosunuz ama yani aaaa Yorumla FiqHShott +1 yıl 5xper için 😁 Yorumla Leiusa +1 yıl Qjejqjwkqjwwjq 🫡 tahmin etmiştim 🤝 Yorumla FiqHShott +1 yıl 😎😎 Yorumla
Elq4sii Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Güvenilir yakınlarım yaptı bende yapacaktım kimlikteki yüzümü kabul etmiyor ban yememek iicn çok denemedim ama guvenebilirsin 0 0 Yorumla
MaestroStyle Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl inan bana güvenilir olmasa bu kadar kişi denemezdi 0 0 Yorumla
Harleyquinn08 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 71% +1 yıl Yani internetteki her şey gibi pek güvenli değil 0 1 Yorumla Leiusa +1 yıl Bencede yapmicam zaten yinede teşekkürler Yorumla
der_Hauptmann Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 84% +1 yıl Denemeden bilemezsin 0 1 Yorumla Leiusa +1 yıl 🥹🥹🥹 Yorumla
Keramica Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Nasıl sesli sohbet sanal sohbet mi 0 1 Yorumla xbabapro31 +1 yıl Mikrofon açıp konuşabilme sanırım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Pek bilgim yok ne yazık ki
Bilginiz yoksa neden yaziyorsunuz beyefendi yani bende umutla giriyorum ne demişler diye bilmiyorum diyosunuz ama yani aaaa
5xper için 😁
Qjejqjwkqjwwjq 🫡 tahmin etmiştim 🤝
😎😎
Güvenilir yakınlarım yaptı bende yapacaktım kimlikteki yüzümü kabul etmiyor ban yememek iicn çok denemedim ama guvenebilirsin
inan bana güvenilir olmasa bu kadar kişi denemezdi
Yani internetteki her şey gibi pek güvenli değil
Bencede yapmicam zaten yinede teşekkürler
Denemeden bilemezsin
🥹🥹🥹
Güvenilir 100%. Yutuburlar deniyor
Çokta güvenli değil
Nedn
Pek güvenmezdim açıkçası
Nasıl sesli sohbet sanal sohbet mi
Mikrofon açıp konuşabilme sanırım
Değil