kardeşim 16 yaşında olmasına rağman robloxta kelimeleri sansürlüyor bu konuda sanırım yaş doğrulama olayı varmış kimliğinin fotoğrafını atıyormuşsun robloxta ayarlara girip sizce ne kadar güvenli yapan oldu mu?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Roblox, çocuklar ve gençler için popüler bir oyun platformudur ve oyuncuların güvenliği için bir dizi önlem alınmıştır. Bu önlemlerden biri, oyuncuların yaşı doğrulamak için kimlik fotoğrafı sunmaları gerektiğidir. Yaş doğrulama işlemi, oyuncuların yaşına uygun içeriğe erişmesine izin verir ve oyun içinde olgun olmayan davranışları sınırlandırır.
Bu nedenle, kardeşinizin yaşı doğrulama işleminden geçmesi, onun güvenliği açısından önemlidir. Ancak, doğrulama işlemi tamamlandıktan sonra bile, ebeveynlerin çocuklarının oyun ayarlarını kontrol etmeleri önerilir. Oyun ayarlarını kontrol ederek, çocuklarınızın oyun içinde kiminle etkileşime geçtiğini ve ne tür içeriklere maruz kaldığını izleyebilirsiniz.
Roblox'taki güvenlik ayarlarını kontrol etmek için, oyun içinde Ayarlar menüsüne gidin ve Güvenlik bölümüne tıklayın. Burada, çocuğunuzun kiminle etkileşimde bulunabileceğini ve hangi tür içeriğe erişebileceğini ayarlayabilirsiniz. Ayrıca, ebeveynler, çocuklarının hesaplarını korumak için iki faktörlü kimlik doğrulama gibi ek güvenlik önlemleri de alabilirler.
Sonuç olarak, Roblox, oyuncuların güvenliği için bir dizi önlem almıştır ve yaş doğrulama işlemi, oyuncuların yaşına uygun içeriğe erişmelerine izin verir. Ancak, ebeveynlerin çocuklarının oyun ayarlarını kontrol etmeleri ve ek güvenlik önlemleri alarak hesaplarını korumaları önerilir.
Ben oynamasam da dünyada en çok oynanan oyunlardan biri. Bi sorun olacağını sanmıyorum
güvenli değil diyorlar roblox hacklense falan ulasılabilirmiş yapmayaya karar verdim
yapmamaya
Kimlik bilgilerin ve iletişim bilgilerin zaten uzun zamandır internette dolanıyor. Daha ne kadar kötü olabilir ki
yani bilmiyorum
üstüne kimliğin fotoğrafını atması bence daha kötü olabilir o yüzden yapmamaya karar verdik görüş için saol
Tabi yine senin kararın, kimlik bilgilerini ver diye zorlamam. Benim dediğim kimliğindeki tüm bilgiler ve fazlası internette var. Bu bilgilerle sahte kimlik görseli yapmak hiç de zor değil
anlıyorum evet en basitinden yemek sepetinde adresimiz var mesela veya trendyoldan falan bisey alırken adres giriyoruz veya dt veya fotoğraf hiç güvenli değil işte
Ben diyeceğimi dedim. Güvenip güvenmemek sana kalmış. Senden ricam diğer yorumu şikayet edip kaldırabilir misin?
şikayet ettim ama kaldıramıyorum şikayet ettiğim için ve yanlış anlamayın ama sizi neden rahatsız etti benim sorum ya hani yani beni de etti de şikayet etmeyle bitmiyor bunun gibilerin dünyadan silinmesi gerekiyor da işte
Sana yanıt verirken gördüm ve rahatsız etti. Özel bi sebebi yok
anladım dediğim gibi şikayet ettiğim için kaldıramıyorum uyarı veriyor sonra deneyeceğim yine
Neyse iyi geceler
iyi geceler
Orada ne yapiliyor