Gamer Oyunlarda sövenlere ne yaparsınız? Serein Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Dc isteyenlere bir de telefon, adres isteyenlere çok gülüyorum ya södmsmcmd Oyunlarda sövenlere ne yaparsınız? Cevapla Telefon Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Ergen oldukları için ciddiye alıp kendimi yormam. 0 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Knightta normal ya :D diğer oyunlarda da normal tabi asjlk 1 0 Yorumla
u Alfoo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 525 cevap paylaştı. Görseldeki oyun polemik üzerine kurulu zaten o oyunda kavga çıkması gayet doğal :D 1 10 Yorumla Serein +1 yıl her oyunda var ama ya. d sohbet oyunlarında bile var Yorumla Serein +1 yıl kod atıp odadan düşürmeye çalışıyorlar södmsmd Yorumla u Alfoo +1 yıl bende sövüyorum ödeşiyoruz klasjd Yorumla Serein +1 yıl pp güzel Yorumla u Alfoo +1 yıl simitspor :D Yorumla Serein +1 yıl skdjshd gözlerin de güzelmiş Yorumla u Alfoo +1 yıl boncukspor :D Yorumla Serein +1 yıl ahaha nazar değmesin Yorumla u Alfoo +1 yıl amin amin teşekkür ederim :D Yorumla Serein +1 yıl ricaaa Yorumla
FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Bir şey yazmıyorum sadece lafımı güzelce söylüyorum sonra zaten küfür edince admin direkt ban atıyor 😄😄 ben oyunuma odaklanırsan yazan kişiye değil 0 1 Yorumla FiqHShott +1 yıl Odaklanırım* Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Bende sövüyorum devam ediyorlarsa ve girdiğim maç ranksa feedliyorum ki kaybetsinler küme düşsünler şğwdpdöaşzğvç 1 0 Yorumla
koraybn Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Böyle aptalları hiç çekemem o yüzden hiç online oyun oynamam 1 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Belli bir yaştan sonra insan salıyor her şeyi. O sövdü diye söylediği şey gerçekleşmiyor. Ergenliğim bu oyunda heba oldu bu arada 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl oyun oynamıyorum ki 😀 doğal olarak bu ortamları da küfürleri de hiç bilmem 0 0 Yorumla
FeelsGoodMan Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bi tane asosyal gelip boğazımı kesecek bekliyorum. 0 0 Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Genelde mentalimi koruyorum mute cakip oyunuma devam ederim oyun sonuda replerim 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Gamer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Cevapsız bırakıyorum 0 0 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Oyun oynamıyorum ki bişey yapmam :D 1 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 493 cevap paylaştı. Takmam bile 1 2 Yorumla Serein +1 yıl yazmıyon mu hiç Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Yooo Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1b cevap paylaştı. Bu tarz oyunlar oynamıyorum ki. 0 3 Yorumla Serein +1 yıl her oyunda sövüş var ama ne oynuyosun Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Steam Pubg , cod warzone falan. Solo girerim ya da arkadaşlarla takımlı. Haliyle bu tarz olaylar yaşamıyorum Yorumla Serein +1 yıl Hım Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Knight Online chati, duygulandım. d 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Ergen oldukları için ciddiye alıp kendimi yormam.
Knightta normal ya :D diğer oyunlarda da normal tabi asjlk
Görseldeki oyun polemik üzerine kurulu zaten o oyunda kavga çıkması gayet doğal :D
her oyunda var ama ya. d sohbet oyunlarında bile var
kod atıp odadan düşürmeye çalışıyorlar södmsmd
bende sövüyorum ödeşiyoruz klasjd
pp güzel
simitspor :D
skdjshd gözlerin de güzelmiş
boncukspor :D
ahaha nazar değmesin
amin amin teşekkür ederim :D
ricaaa
Bir şey yazmıyorum sadece lafımı güzelce söylüyorum sonra zaten küfür edince admin direkt ban atıyor 😄😄 ben oyunuma odaklanırsan yazan kişiye değil
Odaklanırım*
Bende sövüyorum devam ediyorlarsa ve girdiğim maç ranksa feedliyorum ki kaybetsinler küme düşsünler şğwdpdöaşzğvç
Böyle aptalları hiç çekemem o yüzden hiç online oyun oynamam
Belli bir yaştan sonra insan salıyor her şeyi. O sövdü diye söylediği şey gerçekleşmiyor. Ergenliğim bu oyunda heba oldu bu arada
oyun oynamıyorum ki 😀 doğal olarak bu ortamları da küfürleri de hiç bilmem
Bi tane asosyal gelip boğazımı kesecek bekliyorum.
Genelde mentalimi koruyorum mute cakip oyunuma devam ederim oyun sonuda replerim
Cevapsız bırakıyorum
Oyun oynamıyorum ki bişey yapmam :D
Takmam bile
yazmıyon mu hiç
Yooo
Bu tarz oyunlar oynamıyorum ki.
her oyunda sövüş var ama ne oynuyosun
Steam Pubg , cod warzone falan. Solo girerim ya da arkadaşlarla takımlı.
Haliyle bu tarz olaylar yaşamıyorum
Hım
psikolojilerini bozuyorum :D
Ben mutelerim geçerim o moron arkadaşı.
Knight Online chati, duygulandım. d
Banlatırdım
Ben de söverim
umrumda olmz