Gamer Oyun oynarken bir anda karşınıza adam çıkınca hem korkup hem de sinirleniyor musunuz? FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Oyun oynarken bir anda karşınıza adam çıkınca hem korkup hem de sinirleniyor musunuz 🤔#Gamer Oyun oynarken bir anda karşınıza adam çıkınca hem korkup hem de sinirleniyor musunuz? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. hayır yapmam 1 0 Yorumla
Serein Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 +1 yıl Korku oyunu oynamıyom ya... 1 12 Yorumla FiqHShott +1 yıl 🙄 korku oyunu demedim ki herhangi bir oyunda karşına qdam çıkınca ne yapıyorsun 😄 Yorumla Serein +1 yıl he korku sandım, bir şey yapmıyorum yanına giderim konsuurum falan selam veririm Yorumla FiqHShott +1 yıl 🤦♂️😄 ya Yorumla Serein +1 yıl online oyun diyorsan yani multiplayer demiyor musun Yorumla FiqHShott +1 yıl Evet online da direkt karşına adam çıkıyor düz giderken hem korkup hem sinirlenmez misin 😄🤔 Yorumla FiqHShott +1 yıl Bir de seni vuruyor Yorumla Serein +1 yıl he fps diyorsun, ben sohbet oyunları oynadığım için ondan dedim selam veririm diye sösmsmd evet sinirlenirim ama ölürsem yoksa bi tepki vermem Yorumla FiqHShott +1 yıl 😄😄 Yorumla Serein +1 yıl gülme s@l@k gibi hissediyorum şu an smdjdjc Yorumla FiqHShott +1 yıl Öyle hissetme 😄😄😊 Yorumla Serein +1 yıl ahahahs gülmeee Yorumla FiqHShott +1 yıl Tamam 😊 Yorumla
_Senior_ Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Kesinlikle evet birde tam oyuna dalmış iken birisinin odaya girmesi kötü olur 1 0 Yorumla
Sultanaaaaa23363782 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Hahahaha korkmak degilde sinirlenirim tabiki 1 0 Yorumla
Meryemmeryemmarie Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Oyunlarda jumpscare yiyince evet korkuyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
hayır yapmam
Korku oyunu oynamıyom ya...
🙄 korku oyunu demedim ki herhangi bir oyunda karşına qdam çıkınca ne yapıyorsun 😄
he korku sandım, bir şey yapmıyorum yanına giderim konsuurum falan selam veririm
🤦♂️😄 ya
online oyun diyorsan yani multiplayer demiyor musun
Evet online da direkt karşına adam çıkıyor düz giderken hem korkup hem sinirlenmez misin 😄🤔
Bir de seni vuruyor
he fps diyorsun, ben sohbet oyunları oynadığım için ondan dedim selam veririm diye sösmsmd evet sinirlenirim ama ölürsem yoksa bi tepki vermem
😄😄
gülme s@l@k gibi hissediyorum şu an smdjdjc
Öyle hissetme 😄😄😊
ahahahs gülmeee
Tamam 😊
Kesinlikle evet birde tam oyuna dalmış iken birisinin odaya girmesi kötü olur
İçimden değişik sövüyorum.
No sinir no korku
Hahahaha korkmak degilde sinirlenirim tabiki
Oyunlarda jumpscare yiyince evet korkuyorum
Pusanlara sövüyorum bir de