Gamer Alışveriş merkezlerindeki video oyunlarını hiç denediniz mi? FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Alışveriş merkezlerin de video oyunlarını hiç denediniz mi 🤔#Gamer Alışveriş merkezlerindeki video oyunlarını hiç denediniz mi? Cevapla Alışveriş Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Oynadım evet 1 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 77% +1 yıl Hocam bu fotoları koymayın. Gamer alanı böyle bişi değil :D 2 2 Yorumla FiqHShott +1 yıl Avm de motora binince böyle oluyor ama 🤔 Yorumla Emir8 +1 yıl tabi doru :) Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Gamer konusunda 5,7b cevap paylaştı. Denemek isterdm de hangisi ya cok fazla var secemiyorm 1 0 Yorumla
linkerboy1991 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Ben denedim Mersin’de bir Avm vardı Soli center olması gerek orada oynamıştım. 1 0 Yorumla
Mdkdlsld Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Kız neden poposunu böyle uzatmış şahsen oyundan çık o dikkat çekiyor 😂 6 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 429 cevap paylaştı. denemedim 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1b cevap paylaştı. Denedim ama sarmıyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Oynadım evet
Hocam bu fotoları koymayın. Gamer alanı böyle bişi değil :D
Avm de motora binince böyle oluyor ama 🤔
tabi doru :)
Denemek isterdm de hangisi ya cok fazla var secemiyorm
Ben denedim Mersin’de bir Avm vardı Soli center olması gerek orada oynamıştım.
Kız neden poposunu böyle uzatmış şahsen oyundan çık o dikkat çekiyor 😂
SF4 denedim kesinlikle.
Oynadım ama fotodaki motora değil kıza binmek isterdim 😁
incecik beli var la kızın
denemedim
Denedim ama sarmıyor
Hayır
Evet hepsi boş işler
Denedim