Gamer En sevilen oyun? aemirvlg Takip Et Xper 1 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor MİNECRAFT Red dead redemption Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En sevilen oyun? Cevapla Sevgi Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl RDR varken de yani Minecraftla aynı kefeye koyamayız ki hitap ettiği kitleler farklı zaten ama RDR bambaşka boyut 0 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl RDR2 güzeldir ama Minecraft da güzel hikaye olarak RDR online olarak Minecraft diyorum 0 0 Yorumla
Farlander Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 98% +1 yıl İkisi arasından minecraft'ı seçerim. RDR üst düzey bir oyun ama oyundaki her şeyi yapsan bile 200 saati geçmiyor oynanış süresi. 0 1 Yorumla aemirvlg +1 yıl Haklısın bencede
meftun35 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Rdr 2 oynadım çok gerçekçi ama bitirmedim öyle duruyor. Minecraft ı da bilmem oynamasını şu survival mod falan anlamam anca kafama göre ev yaparım 😅 0 0 Yorumla
HakanŞahin07 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl 2 si arasından RDR genel olarak aksiyon ve uzun sürelilik olarak Warframe 0 0 Yorumla
klm725 Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl Minecraft 0 1 Yorumla mavropouli +1 yıl kız bu ne ya. aklımı başından aldın valla Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
RDR varken de yani Minecraftla aynı kefeye koyamayız ki
hitap ettiği kitleler farklı zaten ama RDR bambaşka boyut
RDR2 güzeldir ama Minecraft da güzel hikaye olarak RDR online olarak Minecraft diyorum
İkisi arasından minecraft'ı seçerim. RDR üst düzey bir oyun ama oyundaki her şeyi yapsan bile 200 saati geçmiyor oynanış süresi.
Haklısın bencede
Rdr 2 oynadım çok gerçekçi ama bitirmedim öyle duruyor. Minecraft ı da bilmem oynamasını şu survival mod falan anlamam anca kafama göre ev yaparım 😅
2 si arasından RDR genel olarak aksiyon ve uzun sürelilik olarak Warframe
Left 4 dead 2 😍😍😍
Sims güzeldi çok.
Eskiden GTA severdim
Minecraft
kız bu ne ya. aklımı başından aldın valla
Dishonored...
Cs 1.6