Gamer Oyun oynarken düşüncelere boğulduğunuz oluyor mu? Serein Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 46 Yapay Zekaya Sor Yoksa oyuna mı dalıyorsunuz sadece? Güncellemeler+1 yıl güncell - süper soru Oyun oynarken düşüncelere boğulduğunuz oluyor mu? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Evet çok oluyor. https://www.youtube.com/embed/mQGO46QGlbk 1 0 Yorumla
Sarışıngenc23 Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Hayır aksine kendimi mutlu hissediyorum sonuçta oyun oynuyoruz dimi eğlenmemiz keyif almamız gerek 1 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl lanet düşüncelerim beni oyunda da kolay kolay salmaz 1 0 Yorumla
333Kullanıcı Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kocam deli gibi oyun oynar ve oynarken sanki gercekten o alemdeymiş gibi davranır. . Soru soramazsın. Bişey deyince hayvan gibi bağırır 1 9 Yorumla Serein +1 yıl O artık oyun delisi olmuş Yorumla 333Kullanıcı +1 yıl Allah bu oyunları cıkaranları bildiği gibi ypsın Yorumla Serein +1 yıl Shshdh ne oynuyor ki Yorumla 333Kullanıcı +1 yıl Mobile legend midir bedir Yorumla Serein +1 yıl He ben de onu oynıcaktım şimdi shshdf sen de onunla oynamayı denedin mi peki Yorumla 333Kullanıcı +1 yıl Bende oynicam görürsün diyorum sen beceremezsin bunu. Kafa lazım diyo Yorumla Serein +1 yıl Oyna oyna becerirsin zamanla oluyo Yorumla 333Kullanıcı +1 yıl Onun gibi boş beleş insan değilimki sürekli oynayıp kendimi geliştirebileyim. İşten geliyo direk oyuna dalıyo Yorumla Serein +1 yıl Kafasını dağıtıyordur ama sürekli oynamak iyi değil tabi günde 1 2 saat yeterli Yorumla
ЮгеЯВ Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 98% +1 yıl Oyun oynarken kafam aşırı boş oluyor ve iyi hatırlattın gidip niraz oynayayım 2 2 Yorumla Serein +1 yıl Oh oh oyna ben de oynıcam Yorumla ЮгеЯВ +1 yıl :)) Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aksine o düşünceler bir süreliğine aklımdan çıkıyor 1 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Olmaz olur mu ama düşünürken oyunu daha iyi oynuyorum 1 0 Yorumla
AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Evet counter strike oynarken kurtlar vadisi müzikleri ile oynuyorum. 1 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 77% +1 yıl Ciddi derecede mükemmeliyetçi ve takıntılı bi insan olmama rağmen şu hayatta sadece ama sadece Fnerbahçe maçında ve oyunlarda kafam çok mükemmel rahat olabiliyor. 0 0 Yorumla
Gecelerinprensi0635 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Oluyordu eskiden GTA oynarken araba çakıp sürerken sanki benmişim hissi 1 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et FenomenMaster Yaş: 41 +1 yıl Yani bazen istemsizce geliyor dalıyorum 1 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 495 cevap paylaştı. Bilmem 25 dkdir sereini bekliyprum mesela 1 9 Yorumla Serein +1 yıl Ahahshdh tamam gelcem Yorumla Serein +1 yıl Geldim hadi oynayalım Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Açtım gir Yorumla ahmetcann16 +1 yıl 🥶🥶🥶🥶 Yorumla Serein +1 yıl Sdjdjjdd severim bekletmeyi Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Bir saat olcak fjfjfj Yorumla Serein +1 yıl Tamam hadi gel kıyamadım Yorumla Serein +1 yıl Karşı takıma geç öldürcem seni smdmfmf Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Tamam jfjfjf Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl hayata karşı sorumlu değilsen oynarsınhayatında sorumluluklar varken oyun oynmakta tat vermez 0 8 Yorumla Serein +1 yıl Boş zamanlarda oynamakta sakınca yok çalışan biriyim ben de Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evli msiin Yorumla Serein +1 yıl Bekâr niye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ailenin yanında mı kalıyorsun Yorumla Serein +1 yıl Bu sorular niye anlamadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sorumlulukların yok birisine karşıolsasana oyun oynatırlarmıydı sanıyorsun Yorumla Serein +1 yıl Aileme karşı var sadece bir de kendime Yorumla Cevap sahibi +1 yıl rahattasın şu an diyorumistediğin kadr oyna Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yok tamamen oyuna odaklı oluyorum 0 0 Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 72% +1 yıl Gamer konusunda 311 cevap paylaştı. Bazen evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Evet çok oluyor.
https://www.youtube.com/embed/mQGO46QGlbkHayır aksine kendimi mutlu hissediyorum sonuçta oyun oynuyoruz dimi eğlenmemiz keyif almamız gerek
lanet düşüncelerim beni oyunda da kolay kolay salmaz
Kocam deli gibi oyun oynar ve oynarken sanki gercekten o alemdeymiş gibi davranır. . Soru soramazsın. Bişey deyince hayvan gibi bağırır
O artık oyun delisi olmuş
Allah bu oyunları cıkaranları bildiği gibi ypsın
Shshdh ne oynuyor ki
Mobile legend midir bedir
He ben de onu oynıcaktım şimdi shshdf sen de onunla oynamayı denedin mi peki
Bende oynicam görürsün diyorum sen beceremezsin bunu. Kafa lazım diyo
Oyna oyna becerirsin zamanla oluyo
Onun gibi boş beleş insan değilimki sürekli oynayıp kendimi geliştirebileyim. İşten geliyo direk oyuna dalıyo
Kafasını dağıtıyordur ama sürekli oynamak iyi değil tabi günde 1 2 saat yeterli
Oyun oynarken kafam aşırı boş oluyor ve iyi hatırlattın gidip niraz oynayayım
Oh oh oyna ben de oynıcam
:))
Aksine o düşünceler bir süreliğine aklımdan çıkıyor
Olmaz olur mu ama düşünürken oyunu daha iyi oynuyorum
Evet counter strike oynarken kurtlar vadisi müzikleri ile oynuyorum.
Ciddi derecede mükemmeliyetçi ve takıntılı bi insan olmama rağmen şu hayatta sadece ama sadece Fnerbahçe maçında ve oyunlarda kafam çok mükemmel rahat olabiliyor.
Oluyordu eskiden GTA oynarken araba çakıp sürerken sanki benmişim hissi
Yani bazen istemsizce geliyor dalıyorum
Bilmem 25 dkdir sereini bekliyprum mesela
Ahahshdh tamam gelcem
Geldim hadi oynayalım
Açtım gir
🥶🥶🥶🥶
Sdjdjjdd severim bekletmeyi
Bir saat olcak fjfjfj
Tamam hadi gel kıyamadım
Karşı takıma geç öldürcem seni smdmfmf
Tamam jfjfjf