Gamer Oyun oynarken dikkatinizi dağıtan bir şey hiç oluyor mu? FiqHtShoT Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Oyun oynarken dikkatinizi dağıtan bir şey hiç oluyor mu 🤔#Gamer Oyun oynarken dikkatinizi dağıtan bir şey hiç oluyor mu? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
İstanbul_bey Takip Et FenomenMaster Yaş: 41 +1 yıl Bu aralar sarmıyor nedense fifa oynamaktan gına geldi 1 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Ben bilgisayardan oyun oynamam. Gerçek hayatta oynadığım oyunlar tavla ve 101. Onda da dikkatim dağılmaz. 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yanımda sürekli konuşan ya da hareket eden birilerinin olmaması gerekir, ayrıca fazla ışık sevmem 1 0 Yorumla
MrDreamer Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl sevdiğim bir yemek kokusu buram buram kokan yemek, yani yemek 😉 2 0 Yorumla
KilimciveKöroğlu Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Müzik son ses sadecec telefon bildirimleri ,:D 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Gamer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Oluyor 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 651 cevap paylaştı. İnşaat sesleri 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bu aralar sarmıyor nedense fifa oynamaktan gına geldi
Ben bilgisayardan oyun oynamam. Gerçek hayatta oynadığım oyunlar tavla ve 101. Onda da dikkatim dağılmaz.
Yanımda sürekli konuşan ya da hareket eden birilerinin olmaması gerekir, ayrıca fazla ışık sevmem
sevdiğim bir yemek kokusu buram buram kokan yemek, yani yemek 😉
Müzik son ses sadecec telefon bildirimleri ,:D
Oluyor
Oyun oynamıyorum (:
Evet, uyku basması 😔
Telefon olabiliyor
İnşaat sesleri
Olmaz