Ben Genshin Impact, Naraka Bladepoint ve Sonic The Hedgehog tarzi oyunlari seviyorum ya siz?

Sanatsal oyunları seviyorum ya da yenilik katan derin hikayesi olanları
Cevap
18Cevap
Rol yapma fantastik ve aksiyon
Oyun kategorisinde bir sınırlamam yok hoşuma giden her türden oyunu oynarım. Şu Narakayı da nasip olursa oynıcaz bir ara :D
Pc oyunlarını oynamıyorumda çok karmaşık geliyor. Hill climbic diye bir araba oyunu vardı onu çok özlüyorum bu ara ama ben telefonda da oyun olmasını sevmeyen biriyim. Benim bts world'üm var onu oynuyorum🙃
O nasil bir oyun
Hangisi orada iki oyun yazılı🙃
son zamanlarda sniper elite 4 mafia 2 ve 3 çok severek oynadım crysis serisi güzel counter strike keyifli hmmm bir de walking dead ve company of heroes 2
Apple TV oyunları çok güzel de pahalıydı Apple telefonum olmasına rağmen tabletim TCL Tablet diye Android tv box aldım
Hayirli olsun
Sağolun ama Xiaomi tv box’a uygulama yüklemekte sıkıntı yaşıyorum
Genshin İmpact aktif oynuyordum İngilizcem yetmeyince bıraktım Türkçe sürdüm geldi bu sefer ben saldım pc de efsane bi oyun
Ben eski oyunları seven eski oyunlardan da en haz aldığım dönemin yani 1998-2003 yılları arası dönemin tüm oyunlarını hâlâ oynayan birisiyim. 😊
Ben savaşlı, zombili oyun seviyorum :)
mafyaya da bu yakışır :)
@Samimiyetveguven aynen 🙂
genshin de çok sarıyordu. Bana göre rdr2 ve warzone..
Genshin Impact i bi sevemedim yahu kaç kere oynadım
Strateji oyunları. Age of Empires - Star Craft. O tür. :-)
simülasyona geçince artık oyun da sevmiyorum bea
Her ne kadar kötüydü oynasam da Fps tarzı seviyorum ama gel gör ki ne Cs oynadım ne de Valorant
Kötü*
Total War serisi ve Company of heroes 1 ile Company of Heroes 2
oyun oynamıyorum.
Savaş türü oyunlar
Rekabett beni benden alıyo
Erotik emmeli gömmeli
hikaye oyunları
Kelimelik
Fifa'dan şaşmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?