Savaş oyunları ve futbol oyunları vazgeçilmezim 😎
Gta
Savaş
Futbol
Strateji
Yarış
Av
Korku
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Savaş oyunları ve futbol oyunları vazgeçilmezim 😎
Ben savaş oyunlarını daha çok seviyorum. Çünkü aksiyon dolu oluyor. Futbol oyunlarını hiç sevmiyorum çünkü anlamıyorum futboldan falan. Normalde TV de bile çıkıyor hiç seyretmiyorum. Bu tarz oyunları genelde erkekler daha iyi biliyor ve oynuyor. O yüzden benim tarzım daha çok savaş oyunlarından yana. O yüzden savaş oyunları diyorum ben.
Niye başkasının yorumunu çalıyorsun?
Ben savaş oyunlarını daha çok seviyorum. Çünkü aksiyon dolu oluyor. Futbol oyunlarını hiç sevmiyorum çünkü anlamıyorum futboldan falan. Normalde TV de bile çıkıyor hiç seyretmiyorum. Bu tarz oyunları genelde erkekler daha iyi biliyor ve oynuyor. O yüzden benim tarzım daha çok savaş oyunlarından yana. O yüzden savaş oyunları diyorum ben.
Genelde açık dünya oyunları seviyorum veya fps türünde, hikayesi sağlam olmalı oyunların yani sürükleyici ve merak uyandırıcı olmalı ama bazen strateji oyunları da severim
Fifa ya da Pes?
Fifa aam eskiden pesciydim
Aam?
Ama''
Anladım
Cevap
12Cevap
Hepsinin hastasıyım desem :D
Strateji ve spor genel olarak tercih ederim. Diğer türlere pek oynamasamda ara sıra sevdim oyunlar var tabi ki içlerinde ama genelde strateji v sporu daha fazla oynayan ve seven birisiyim...
Strateji olarak ne oynuyorsun age of mu
Age of çok oynadım zamanında Cossacks serisini oynarım arada. Alexandre. Demo diye bir oyun vardı onu şu an güncel olarak oynarım ama online veya gelişimi olan bir oyun değil mesela ama harika bir strateji oyunudur..
Age ofun hangi serilerini oynadın
Çok fazla serisi var dostum ama ben 1 3 ve 5. serisini oynadım sadece :)
1 ile benim çocukluğum geçti hatta 3 sene önce onun yeni sürümünü çıkardılar Age Of Empires Definite Edition diye
Steamda satılıyor ben aldım daha doğrusu bir arkadaş aldı bana 🙂
Aynen valla güzel günlerdi çocukluk...
Aynen öyle üzücü gerçek ki o yıllar bir daha gelmeyecek 😔
Dövüş oyunları. Mortal kombat, injustice gibi. MK11 favorim.
Savaş, korku, dövüş, yarış, wow gibi fantastik oyunlarıda severim.
Bir zamanlar Lfe is Feudal MMO. Şu an sadece World of Tanks ve War Thunder.
Heroes & Generals`e tekrar başlamayı düşünüyorum
Futbol seviyorum, tır oyunu seviyorum, savaş oyunu seviyorum.
Fiziksel olarak katılamadığım oyunları sevmiyorum.
savaş bir numaramız her zaman :D
Benimde savaş oyunları vazgeçilmezim 🙈🤎
Aksiyon , fps , battle royale oyunlar
youtube.com/shorts/5_piB6InkmI?feature=share
Abi cevap verirsen sevinirim. ☝️ Bu köpek Bully XXL mi yoksa farklı bir şey mi?
350 kilo kopek mı olur lan dana mı bu. 70 kilo anca gelir o
Bully bu
Aklın yolu birdir
XXL değil mi hocam
Xxl bu ama tıknaz kalmış hayvan.
Bence çok güzel bir hayvan ama ben xl alırım
Bu arada teşekkürler
Rica ederim kardeşim. Bu arada ben de alacak olsam Xl alırım çok daha fit hayvan. Bu xxl çok hantal lan
Gökhan abi demin soru sordum ilgilenir misin? Köpeklerle arası iyi olanın fikrini almak istiyorum 👇
Evde bakmaya uygun önerebileceğiniz bir cins köpek var mı? ↗
Strateji, Savaş ve Menerjiklik favorim tabi
Savaş oyunları, direksiyon setimle simülasyon oyunlarının hepsi:)
Gacha, FPS
Hepsi.
Korku.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?