Gamer PlayStation oynarken kolu sallayarak mı yoksa düz tutarak mı oynarsınız? FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor PlayStation oynarken kolu sallayarak mı yoksa düz tutarak mı oynarsınız 🤔#Gamer Kolu sallayarak Sadece parmaklarım konuşur Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Süper soru ve 5 xper 🥳🥳 Teşekkürler @Bgyontar ablacım 😊 PlayStation oynarken kolu sallayarak mı yoksa düz tutarak mı oynarsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Düz tutarak 1 0 Yorumla
-Gnossiennes Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl PlayStation sahibi değilim. Küçükken atari oynardım, oyun kolunu sabit tutardım. Yine sabit tutardım herhalde. 😃 1 0 Yorumla
Quratex Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 76% +1 yıl benim parmaklar ve bilekler konuşur oyunda ondan sallamam ve elim hiç titremiyor benim artık o kadar alıştım 1 0 Yorumla
AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Genelde çok fazla oynayan bir insan değilim ama oynadığım zaman da parmaklarımı kullanıyorum. 1 0 Yorumla
Yucel256 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 76% +1 yıl Gran Tourismo 7 oynadığım için mecburen sallayarak. 1 0 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl En son ne zaman elime aldım bilmiyorum ama kesin sallarım acemilik heyecanı😃 1 0 Yorumla
koraybn Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kolu sallayan bu işi bilmiyo dün öğrenmiş ps oynamayı 1 0 Yorumla
CumhurBaşbakanı Takip Et Xper 2 Yaş: 110 +1 yıl Kolu sallayanlar ana okulu çocuğudur aga. Erkek adamın eli kolu sabit durur, parmakları tuşları döver. 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Gamer konusunda 5,8b cevap paylaştı. Kesin sallarm elim ayagm birbirine dolaşr 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1b cevap paylaştı. Sallamam 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Düz tutarak
PlayStation sahibi değilim. Küçükken atari oynardım, oyun kolunu sabit tutardım. Yine sabit tutardım herhalde. 😃
benim parmaklar ve bilekler konuşur oyunda ondan sallamam ve elim hiç titremiyor benim artık o kadar alıştım
Genelde çok fazla oynayan bir insan değilim ama oynadığım zaman da parmaklarımı kullanıyorum.
Gran Tourismo 7 oynadığım için mecburen sallayarak.
En son ne zaman elime aldım bilmiyorum ama kesin sallarım acemilik heyecanı😃
Kolu sallayan bu işi bilmiyo dün öğrenmiş ps oynamayı
Kolu sallayanlar ana okulu çocuğudur aga. Erkek adamın eli kolu sabit durur, parmakları tuşları döver.
Düz tutarım niye sallaıyım ki
Düz elbette
#Mirliva
Sihirli parmaklarım yeterli 😊
Kesin sallarm elim ayagm birbirine dolaşr
Oyun oynamıyorum.
Hiç oynamadım inan ki
Sallamam
parmaklar
Sallayarak
Oynamam🤣
Sallayarak oynanmaz