Gamer 1 ay PlayStation oyunu oynarken yerde mi oturuyorsunuz yoksa koltukta mı? FiqHShottFenomen Takip Et Guru Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 PlayStation oyunu oynarken yerde mi oturuyorsunuz yoksa koltukta mı 🤔#Gamer #FiqHShott PlayStation oyunu oynarken yerde mi oturuyorsunuz yoksa koltukta mı? Cevap Yaz 12 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61Fenomen Takip Et Master Yaş: 27 1 ay Gamer konusunda 890 cevap paylaştı. Koltukta uzanıp oynardim 1 0 Yorumla
İstanbul_beyFenomen Takip Et Master Yaş: 38 1 ay Gamer konusunda 770 cevap paylaştı. Koltukta oturuyorum 1 0 Yorumla
s GTPrince Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 82% 1 ay Yerde oturmak dünyanın en rahatsız şeyi olsa gerek... Koltukta oturulur, uzanılır öyle oynanır sanırım en ideal :D 1 0 Yorumla
Duyguş1 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 1 ay Xbox ile oynayanlar da cevap verebiliyor mu? 😆 1 2 Yorumla FiqHShott 1 ay Evet 😄 Yorumla Duyguş1 1 ay Hıh tamam. Koltukta oynuyorum. Yorumla
beachgirl07 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 ay Yerde koltukta amuda kalkarak her türlü 1 1 Yorumla Egekarayılan 1 ay jahahah Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Gamer konusunda 4,8b cevap paylaştı. Oyuncu koltuğunda 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 ay Gamer konusunda 546 cevap paylaştı. Koltukta oturuyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Koltukta uzanıp oynardim
Koltukta oturuyorum
Yerde oturmak dünyanın en rahatsız şeyi olsa gerek... Koltukta oturulur, uzanılır öyle oynanır sanırım en ideal :D
Xbox ile oynayanlar da cevap verebiliyor mu? 😆
Evet 😄
Hıh tamam. Koltukta oynuyorum.
Yerde koltukta amuda kalkarak her türlü
jahahah
Oyuncu koltuğunda
Yatakta oturuyorum.
PlayStationum yok çok pahalı
Kucak
Koltukta oturuyorum
Ayakta.
Sandalye