Gamer Klavyeniz bilgisayara yakın mı olur yoksa uzak mı? FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Klavyeniz bilgisayara yakın mı olur yoksa uzak mı 🤔#Gamer Yakın olur Uzak olur Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Klavyeniz bilgisayara yakın mı olur yoksa uzak mı? Cevapla Bilgisayar Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Yakın olur tabi ki de 1 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Normalde yakın olur ama oyun oynarken bazen kucağıma alıyorum ondan dolayı biraz uzak tutuyorum. 1 4 Yorumla Quratex +1 yıl kucakta nasıl oynuyorsun Yorumla dionysosjai +1 yıl İnan bilmiyorum ama öyle rahat ediyorum. d masada olunca rahatsız hissediyorum kendimi. Yorumla FiqHShott +1 yıl Oha kucakta klavye ile oynamak mı 🙄 helal olsun 😄 Yorumla FiqHShott +1 yıl Klavyeyi kucağına alıp oynamak mı (yanlış yazdım 🤦♂️) Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 77% +1 yıl Uzak diyen gamerlığın sadece harflerine hakimdir 😄 1 0 Yorumla
Quratex Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 76% +1 yıl kendime yakın çekerim kolumu rahat pozisyonda uzata bilicek konumda koyarım 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Gamer konusunda 5,8b cevap paylaştı. Laptop yani cok yakın hatta birlesik 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yakın olur tabi ki de
Normalde yakın olur ama oyun oynarken bazen kucağıma alıyorum ondan dolayı biraz uzak tutuyorum.
kucakta nasıl oynuyorsun
İnan bilmiyorum ama öyle rahat ediyorum. d masada olunca rahatsız hissediyorum kendimi.
Oha kucakta klavye ile oynamak mı 🙄 helal olsun 😄
Klavyeyi kucağına alıp oynamak mı (yanlış yazdım 🤦♂️)
Uzak diyen gamerlığın sadece harflerine hakimdir 😄
kendime yakın çekerim kolumu rahat pozisyonda uzata bilicek konumda koyarım
Laptop zaten yakın shshd
Laptop yani cok yakın hatta birlesik
gözün bozulur azuzak olsun
Bana yakın olur
Yakın olur.