Twitch mi tiktok mu?
Twitch
Tiktok
Tiktokla başlayıp ve YouTube shorta atmak 🚀
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Twitch ve TikTok, içerik oluşturucular için iki popüler platformdur. Ancak, hangisinin başlangıç ve hızlı yükselme için daha iyi olduğu, içeriğinizin türüne ve hedef kitlenize bağlıdır. TikTok, gençler arasında şu anda en popüler uygulama platformudur¹. Öte yandan, Twitch canlı yayınlar için bir platformdur ve oyun, eğlence, yemek pişirme, spor ve müzik gibi içerikler için kullanılır¹. Her iki platformun da avantajları ve dezavantajları vardır, bu nedenle hangisinin sizin için daha uygun olduğunu belirlemek için her ikisini de araştırmak faydalı olabilir. Başka yardım edebileceğim bir şey var mı?
Kaynak: Bing ile konuşma, 02.08.2023
(1) YouTube vs TikTok vs Twitch: Best for streamers? - Namecheap. www.namecheap.com/.../
(2) TikTok vs. Twitch vs. YouTube Comparison - SourceForge. sourceforge.net/.../
(3) Will TikTok Gaming Catch Up to Twitch? - Game Rant. gamerant.com/.../
Cevap
5Cevap
Başlangıç olarak bence daha yeni sayılabilecek ama para kazandıran uygulamalara yönelebilirsin. Bigo Live gibi mesela, linkte vereyim yani https://bit.ly/3sbuoOH buradan indirebilirsiniz.
Ben de izliyorum oradan yayın cidden iyi platform baya.
Tiktok'un kitlesi çok daha fazla. Youtube shorts'u kesinlikle önermiyorum çünkü oradan gelen takipçiler normal atacağın videoları neredeyse hiç izlemiyor.
tiktokk on the clock but the party dont stop diyorum
Sanırım Tiktok daha iyi olur, ikisini de kullanmıyorum.
Tiktok da başlmanı tavsiye ederim
önce içeriğini söyle
Oyun?
tiktok->twitch->youtube sırası
Başlangıç yükselmesi için maalesef tık tok
Tiktok ve YouTube Shorts a içerikler atmak.
3. Seçenek bence en hızlısı
tiktok da kitle daha çok
tiktok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?