@serein ha bide söyleyeyim de boşa uğraşma.. senin attığın resimlerdeki oyunlar ppsspp emülatörde çalışmaz. niye, çünkü ppsspp sadece PSP oyunlarını oynatmaya yarar ama senin bahsettiğin oyunlar PS4 ve PS5 oyunları. PS4 emülatörü var mı pek emin değilim ama PS5 in yoktur.. senin şuanda yapabileceğin ya PS4 ya da PS5 almak, ya da o istediğin oyunun Steam'a düşmesini beklemek (tabi düşerse)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Fenomen olduğun için tebrikler. Bir çok oyun vardı artık istemiyorum
Teşekkür ederim 😇
🌸
Elden Ring
Forspoken
yeni çıkacak MMORPG ler falan
çok güzel oyunlar geliyor
ama PC donanımı yetmeyecek.
Assassin's Creed serisi ve Call of Duty serisi param yok alamıyorum ☹ ama bu hafta inşAllah iş başvurusu onaylı geçer 🤲😊
Sadece onunla LOL oynamak istedim ama bilgisayarım kaldırmıyordu.
İçimde kalan şeylerden biri de buydu.
Mobilden oynasana
Kanka onunla oynamak istedim yoksa MLBBde mistiğim ben
Çok iyimiş
Bilgisayarina Ppsspp indirip psp oyunlarını oynayabilirsin :)
O ne
Playstation Portable Emulatoru. Psp oyunlarını Pcde veya Mobilde oynamanı sağlıyor.
Kaldırır mı ama her bilgisayarda
Sistem ozelliklerini yazsana bana
Pcyi açtığımda yazarım aşırı yorgunum
Elbette knk
@serein
PPSSPP emülatörü hemen hemen her pc kaldırır.. ama baktın kasıyor, oyunun ayarlarından falan sana uygun olanı seçersen yine akıcı olur
@serein
ha bide söyleyeyim de boşa uğraşma.. senin attığın resimlerdeki oyunlar ppsspp emülatörde çalışmaz. niye, çünkü ppsspp sadece PSP oyunlarını oynatmaya yarar ama senin bahsettiğin oyunlar PS4 ve PS5 oyunları. PS4 emülatörü var mı pek emin değilim ama PS5 in yoktur.. senin şuanda yapabileceğin ya PS4 ya da PS5 almak, ya da o istediğin oyunun Steam'a düşmesini beklemek (tabi düşerse)
Yani oynanmıyo kısaca
Şuanlık.. evet, ama durum değişebilir tabi
Bekle bekle shshs
Çok şkrrr şkrr yok. Ama buradan çok güzel denemelik oyun önerileri aldıım
Elden Ring
Forspoken
Korku Oyunları
Bir de hikayeli oyunlar olabilir ama çok sıkıcı geliyor bir şeyleri çözmek bulmak. O yüzden indirip oynamıyorum :D
Oynamak isteyip oynayamadigim oyun yok. Çok şükür ps5 almıştım oynamak istedigimi alıp oynuyorum.
Pubg oynamak istyorm ama beceremiyorm ya
Ben de öyle
Spiderman 2 1700 lira olmuş 😂😂
21.700?
21.700'e oyun mu olur Serein 1700 lira 😀
He sayılar karıştı smdmff
Pubg oynamışligim var başka yok
her oyunu oyunuyorum
Hogvars legacy harry potrer
şu meşhur LOL kısmet olmadı kanka
pc yetiyor şahsen.