merhaba KScanlar nasılsınız? biliyorsunuz oyun dünyasında sanal gözlüklerin çıkmasıyla, onlara bağlı titreşimler, darbe alınca düşük ama hissedilir elektrik çarpması olan eldivenler gibi gibi bir sürü şey var.
ama tüm bunlar yetmiyor oyuncular sevdikleri oyunun içerisinde olmak istiyor adeta. bu haliyle bile çekiciyken; ya gerçekten bir gün oyunun içinde yer alırsak bu büyük bir tehlike olmayacak mı?
yapay zekalı çimen, ağaç akla ne gelirse dokunmamıza izin verecek hale gelince, o dünya'da sağ kalma olasılığımız ne olacak sonuçta karakterlerin canları var bizlerin yok.
Çünkü gerçek hayatta yaşayamadığımız şeyleri oyunlarda yaşamak güzel oluyor. Gerçekçi oyun dünyaları, oyuncuların oyunun içine daha fazla girmelerini sağlar. İyi tasarlanmış bir oyun, oyuncuların kendilerini oyun dünyasında yaşayan bir karakter gibi hissetmelerini sağlar ve böylece oyun deneyimini daha keyifli ve bağlayıcı hale getirir. Gerçekçi oyunlar, oyuncularda daha güçlü duygusal tepkiler oluşturabilir. Karakterlerin gerçek hayattaki insanlara benzerliği ve oyun dünyasındaki olayların gerçek hayatta yaşanabilecek olaylarla benzerlikleri, oyuncuların empati kurmasına ve oyunun hikayesine daha derin bir bağ kurmasına yardımcı olabilir. Gerçekçi oyunlar, gelişmiş grafikler, ses efektleri ve atmosferik dünyalar sunarak, oyunculara görsel ve ses açısından zengin bir deneyim sunar. Gerçekçi oyunlar, oyun dünyasının daha derin ve detaylı olmasını sağlar. Bu, oyuncuların keşfetmek için daha fazla şey bulmasını ve oyun dünyasında daha uzun süre kalmasını teşvik eder.
Ooo Geralt reis var 😊 Oyuna 3. Kez başladım bu arada.
Benim öyle yüksek kriterlerim yok. Öyle çok geniş oyun arşivim de yok toplam 38 tanecik var 😁 mevcut oyunlardaki gerçeklik diyeyim artık bana yetiyor. Benim asıl aradığım daha çok oyunun bizi sınırlamaması serbestçe gezebilmemiz. Ana görevler haricinde yan görevlerin bol olması.