Sorum basit arkadaşlar sizce de ileri gelecekte böyle şeyler olması mümkün müdür? oyunu içine girmek gibi vs. güzel görüşlerinizi bekliyorum

Sorum basit arkadaşlar sizce de ileri gelecekte böyle şeyler olması mümkün müdür? oyunu içine girmek gibi vs. güzel görüşlerinizi bekliyorum

Teknolojinin getireceklerini sınırlandıramayız. Atari oyunlarına şu an nasıl ilkel olduğu gözüyle bakıyorsak bundan yıllar sonra da bizim oynadığımız oyunlara aynı şekilde bakılacak. Ben şuna inanıyorum, öyle bir seviyeye gelinecek ki bir nevi oyunun içinde uyanılacak ve orada deneyimlediğiniz duyuları gerçek hayattaki gibi algılayabileceksiniz. Black Mirror'da buna en yakın örnek Striking Vipers bölümünde geçiyor. Bonus olarak da USS Callister ve Playtest bölümleri izlenebilir.
Nedense gerçekçi oyunlar daha çok ilgimi çekiyor ve daha çok odaklanıyorum. Aniden silah sesi duyunca yerimden korkup zıplamam gibi kötü tarafları da oluyor tabi 😂🤎
yiaa çok iyi, oyunu öyle oynayarak yaşamak da ayrı bir zevk :)
Cevap
5Cevap
Evet özellikle matrix son oyunu bunun iyi bir örneği, çoğu oyun artık çok gerçekçi unreal engine oyun motoru sayesinde.
Unreal Engine 5 dönemiyle beraber bu gerçekçilikte artık en üst seviyeye çıkacağımızı düşünüyorum.
cut.
Gerçek gibi olsa adam öldürürken sanki gerçek adam öldürmüş gibi olur ondan yapsalarda yapmazlar
en üst ve alttaki fotoğrafın oyun olmadığının farkındasındır diye düşünüyorum :D
biliyorum o yüzden paylaştım zaten, ama sanki oyundaymış gibi bir hava verilmiş, konsept o yani. d
Ha iyi iyi :D RDR2 efsanesi var bu oyun aleminde...
Olabilir:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar