Gamer Sizce hangisine skin alayım: Zed mi, Yasuo mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Zed Yasuo Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce hangisine skin alayım: Zed mi, Yasuo mu? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Quratex Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 76% +1 yıl oynaya biliyorsan yasuo al derim zede çok nerf gelir oynayamasin zaten ondan yasuo almak daha mantıklı 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Zedle 300 küsur yasuo ile 100 ün üstünde maçım var genelde Zedle çok oynadım ama Yasuo skini görünce kararsız kaldım Yorumla Quratex +1 yıl ben yasuo yone main oldğum için tercihim belli ama dediğimi de bak zed çok nerf yer boşuna alırsın o akını Yorumla Quratex +1 yıl skini Yorumla Soran +1 yıl Benim ana mainler irelia Sett ondan sonra Zed geliyor Yasuo yu severim ama daha oynamadan millet sövüyor lobide Yorumla OtakuBilge +1 yıl topa yasuo alıyon mu Yorumla Quratex +1 yıl ben top mid alırdım zaten run olarakta tanklara çok vuranı alırdım deserdim herkesi Yorumla
MaestroStyle Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl ben zed'ciyim aşırı hoşuma gider mekanikleri vb. ama hangisini oynayabiliyorsan onu al tabikide 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
oynaya biliyorsan yasuo al derim zede çok nerf gelir oynayamasin zaten ondan yasuo almak daha mantıklı
Zedle 300 küsur yasuo ile 100 ün üstünde maçım var genelde Zedle çok oynadım ama Yasuo skini görünce kararsız kaldım
ben yasuo yone main oldğum için tercihim belli ama dediğimi de bak zed çok nerf yer boşuna alırsın o akını
skini
Benim ana mainler irelia Sett ondan sonra Zed geliyor Yasuo yu severim ama daha oynamadan millet sövüyor lobide
topa yasuo alıyon mu
ben top mid alırdım zaten run olarakta tanklara çok vuranı alırdım deserdim herkesi
ben zed'ciyim aşırı hoşuma gider mekanikleri vb. ama hangisini oynayabiliyorsan onu al tabikide
karşim oynamayın şu yasuoyu
Üstteki
Zede al