Gamer Oyun karakterlerinin reel insanlardan alımıyla ilgili ne düşünüyorsunuz? Serein Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Şimdi metaverse oyunlarında da var. Yüzünü çekiyorsun o foto da direkt karaktere yansıyor. Uygulamalarda bunu deniyorlar artık. Güncellemeler+1 yıl Güncell Oyun karakterlerinin reel insanlardan alımıyla ilgili ne düşünüyorsunuz? Cevapla Oyun Soruları Uygulama Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Bence iyidir 1 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Her karakter öyle zaten GTA serisi Assassin's Creed serisi Call of Duty serisi hikaye oyunu denince akla iyi oyunlar gelir hep 😎 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl O bu resident evil değil mi? 1 9 Yorumla Serein +1 yıl Evet o Yorumla Serein +1 yıl Alttaki beyond two souls Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim abim oynuyordu ben izlemeyi çok seviyordum onu o sarışın çocuğun adı neydi leonmuydu? Yorumla Serein +1 yıl Evet aşırı yakışıklı ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beni onun esmer haline benzetiyorlar :D Yorumla Serein +1 yıl Hım olabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şaka yapıyorum :)O kadar şanslı değilim.Oyun çok güzel o nemesisten oldum olası korktum Yorumla Serein +1 yıl Evet korku oyunu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam serein rahatsız olma Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 496 cevap paylaştı. Benide koysunlsr 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence iyidir
Her karakter öyle zaten GTA serisi Assassin's Creed serisi Call of Duty serisi hikaye oyunu denince akla iyi oyunlar gelir hep 😎
En mantıklı durum bu
O bu resident evil değil mi?
Evet o
Alttaki beyond two souls
Benim abim oynuyordu ben izlemeyi çok seviyordum onu o sarışın çocuğun adı neydi leonmuydu?
Evet aşırı yakışıklı ya
Beni onun esmer haline benzetiyorlar :D
Hım olabilir
Şaka yapıyorum :)
O kadar şanslı değilim.
Oyun çok güzel o nemesisten oldum olası korktum
Evet korku oyunu
Tamam serein rahatsız olma
Mantıklı.
Benide koysunlsr