Gamer GT1030 ekran kartı ile FİFA 23 oynanır mı? atakananan Takip Et Xper 3 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl i31005 gibi hir şey di GT1030 ekran kartı ile FİFA 23 oynanır mı? Cevapla Kredi Kartı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Serein Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Oynayabilirsin bir dene. GT1030, düşük ve orta seviye oyunlarda iyi bir performans sunabilen bir ekran kartı. i31005 hakkında bir bilgim yok. 0 0 Yorumla
Bademjkannen Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl oynuyorum, işlemcin ne? 0 1 Yorumla Bademjkannen +1 yıl o işlemciyle kasar Yorumla
Omrblk Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kaç gb? 0 14 Yorumla atakananan +1 yıl ne kac gb Yorumla Omrblk +1 yıl Ekran kartı kaç gb 2 mi Yorumla atakananan +1 yıl evet Yorumla Omrblk +1 yıl 20-30 FPS ALIRSIN Yorumla atakananan +1 yıl kasarmi Yorumla Omrblk +1 yıl İşlemci ve ram kaç? Yorumla atakananan +1 yıl i31005 gibi hir sey di Yorumla Omrblk +1 yıl Kasar kardeşim 😊 Yorumla atakananan +1 yıl ya fifa da street var ya onun icin almayi düşünüyorum baya sario ona benzer oyun onersen Yorumla Omrblk +1 yıl Sadece fifa 23 tek mi var veya Fifa street diye bir oyun da vardı gibi istersen bak Yorumla atakananan +1 yıl playsation 3 de var o yükleyemiyorum Yorumla Omrblk +1 yıl Anladım kardeşim önceden ps oyunlarını pc oynatacak bir program vardı onu indirip oynaya bilirsin ben öyle yapmıştım 😊 Yorumla atakananan +1 yıl adı ne Yorumla Omrblk +1 yıl Hiç hatırlamıyorum gerçekten oyun oynamayı bırakalı baya oldu 😊 araştır bulursun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Oynayabilirsin bir dene. GT1030, düşük ve orta seviye oyunlarda iyi bir performans sunabilen bir ekran kartı. i31005 hakkında bir bilgim yok.
Oynarsın ama kasar..
oynuyorum, işlemcin ne?
o işlemciyle kasar
Kaç gb?
ne kac gb
Ekran kartı kaç gb 2 mi
evet
20-30 FPS ALIRSIN
kasarmi
İşlemci ve ram kaç?
i31005 gibi hir sey di
Kasar kardeşim 😊
ya fifa da street var ya onun icin almayi düşünüyorum baya sario ona benzer oyun onersen
Sadece fifa 23 tek mi var veya Fifa street diye bir oyun da vardı gibi istersen bak
playsation 3 de var o yükleyemiyorum
Anladım kardeşim önceden ps oyunlarını pc oynatacak bir program vardı onu indirip oynaya bilirsin ben öyle yapmıştım 😊
adı ne
Hiç hatırlamıyorum gerçekten oyun oynamayı bırakalı baya oldu 😊 araştır bulursun