Oyunlarda kaplama , desen vırt zırt kullanır mısınız? Merak ettiğimden değil de sevip kullanan çok kişi sanırım. 2 el oyun attım düz silah kullanan yok.
Oyunlarda kaplama ( skin ) kullanır , sever misin?
Dedem hayatta olsaydı eminim ki sizlerle gurur duyardı. Babamsa bu sitedeki güzel yürekli arkadaşlarımı bildiği için (sende) dahil arkadaşım hep güzel dileklerle bahsediyor. 😊
SuperReyis oyunda ki kostümleri görsen gülmekten ölürsün 😂 Biraz önce oyunda koşan bir karpuzu öldürdüm. Adam bildiğin karpuz mu ne öyle bir kıyafet giymiş 😂
bro ofisi buldum tutacağım yarın yazıcı ihtiyacım var alayım dedim tutar 3k ya bankalar kafayı yemiş biri şirket kartına taksiti kapatmış biri kafasına göre limitler getirmiş 5k nın üstüne taksitli satış yok diye geçen 3 tane kredi kartı 15 tane taksit seçeneği denedim ya. Gene aynı sorun oldu aradım işte taksit seçeneklerini deneyin diyor. Bunu red eden sensin taksit üst sınırı söylemesi gereken de sensin bu adamlar sizin sisteminizden alıyor taksit seçeneklerini dedim yardım ya
Yeminlen 34 TL mi ne olmuş dizel şimdi her şeye zam gelecek 9 ay önce Hollanda'dan iş teklifi geldiğinde gidecektim. Burada çok kazanacağıma orada az kazanayım en azından kafam rahat olurdu ya
O pişmanlık sonradan vuruyor bro hem de fena vuruyor 😔 İngiltere’de ki fabrıkaya gidecektim gitmedim. Sonradan gideyim dedim görüştük ettik olmadı 😔 Köpek gibi pişmanım
Bro bunlar daha iyi yılbaşından sonra gör. Adamların artık bir şeyler vaad etme olayı yok. Çok ama çok sağlam geçirecekler. Oturamayacak duruma gelecez
En İyi Cevaplar