Cilt Bakım Maske yapmayı sever misiniz? Saremsiii Takip Et Xper 4 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Karma bir cildim olduğu için maske yapma gereği duyuyorum ki maske yapmayı seviyorum. Peki ya siz? Maske yapmayı sever misiniz? Maske yapmayı sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Cilt Bakım konusunda 3,2b cevap paylaştı. Elbette fırsat buldukça her zaman maske yaparım gadası. Maske yapmak ciltteki ölü derilerden kurtulmak için çok iyidir. 1 0 Yorumla
erzMk Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 99% +1 yıl Bende bazen yaparimHic bir sey yapamiyorsamSalata kabuklarini sürerim yüzüme 1 1 Yorumla erzMk +1 yıl Hatta beni yalnis anlama sana genital bolgede ve bacaklarda ki. kararmalar icin bir recete vereyimBir kaba 1kasik karbonat 1kasik sut koy iyice karistir o bölgeye sur ardindan limonla ov bunu ten yapina ve bolgeye gore haftada 2 3 kez uygula Yorumla
ruletci03 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 66% +1 yıl sevmem tek ürün yeter kimyasal kullanmam kolay kolay kullandığım coğu ürün doğal olur 1 0 Yorumla
Arrows23 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Artık maske deyince ağzımıza taktığımız çuval aklımıza geliyor 1 0 Yorumla
_Mağara_Adamı_ Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 89% +1 yıl Sadece krem kullanırım 😃 bir maskeni alırım 😃 1 0 Yorumla
philosophus__ Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Severim, zaman zaman da maske yaptırırım.. 1 0 Yorumla
deelfiiinnn Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl sevmem 1 1 Yorumla Berrğodan +1 yıl Bence ihtiyacin yok Yorumla
ƬӇЄ_Rσɱҽσ Takip Et Yoda Yaş: 108 , eic 96% +1 yıl @__1xx1__ gel 😬 0 3 Yorumla __1xx1__ +1 yıl Nereye Yorumla ƬӇЄ_Rσɱҽσ +1 yıl @__1xx1__ Bana 😜 soruya işte kız 🤦♂️😅 Yorumla __1xx1__ +1 yıl 😅😅😅 severim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Elbette fırsat buldukça her zaman maske yaparım gadası. Maske yapmak ciltteki ölü derilerden kurtulmak için çok iyidir.
Bende bazen yaparim
Hic bir sey yapamiyorsam
Salata kabuklarini sürerim yüzüme
Hatta beni yalnis anlama sana genital bolgede ve bacaklarda ki. kararmalar icin bir recete vereyim
Bir kaba 1kasik karbonat 1kasik sut koy iyice karistir o bölgeye sur ardindan limonla ov bunu ten yapina ve bolgeye gore haftada 2 3 kez uygula
sevmem tek ürün yeter kimyasal kullanmam kolay kolay
kullandığım coğu ürün doğal olur
Artık maske deyince ağzımıza taktığımız çuval aklımıza geliyor
Sadece krem kullanırım 😃 bir maskeni alırım 😃
Covit19, maskesi yapıyorum
Severim, zaman zaman da maske yaptırırım..
güzelsin yani göründüğü kadarıyla
Evet çok
Maske kulanmam
sevmem
Bence ihtiyacin yok
Haftada iki üç kere yapiyorum.
Traş kremi
@__1xx1__ gel 😬
Nereye
@__1xx1__ Bana 😜 soruya işte kız 🤦♂️😅
😅😅😅 severim
Fakesin ya resmî google aratinca cikiyo yav he