Gamer Steam yaz indirimlerinde neler satın aldınız? sSormadantTakılan Takip Et Xper 4 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Assasins creed valhalla çok çıtır fiyattı kaçırmadım, hogwarts legacy de bir daha bu fiyata inmez diye gömdüm. Steam yaz indirimlerinde neler satın aldınız? Cevapla İndirim Soruları İndirme Soruları Fiyat Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Almadım 1 0 Yorumla
Everglow Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Bir şey almadım henüz belki bir god of war çekerim indirimler bitmeden 1 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kardeşime verdim kartı aldı bir şeyler de daha bakmadım 1 2 Yorumla sSormadantTakılan +1 yıl İyi eğlenceler Yorumla Boavistaa +1 yıl Teşekkürler Yorumla
NyXShadoW Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Days Gone, Nier Automata ve birkaç ucuz oyun aldım 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Gamer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Days Gone aldım 3 0 Yorumla
Qjshsuwsj Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Fifa 23 ve Gta 5 var sence hangi oyunları almalıyım bilgisayarım monster abra a7 1 5 Yorumla sSormadantTakılan +1 yıl GTA 5 alabilirsin , FIFA yerine bence assasins creed valhalla düşünebilirsin FIFA sezon bitti çünkü Yorumla sSormadantTakılan +1 yıl Ha bunlar var sende pardon 😄 Yorumla Qjshsuwsj +1 yıl Fifa ve gta iki oyun var bende zaten😂 Yorumla sSormadantTakılan +1 yıl Elden ring , sekiro ve assasins creed valhalla Yorumla Qjshsuwsj +1 yıl 👍 Yorumla
1BR4H1M Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Skyrim aldım ya bir de steamde bitirelim 😅 1 5 Yorumla sSormadantTakılan +1 yıl 😄.. Yorumla 1BR4H1M +1 yıl Knk hala adamlar güncelleme getiriyor 😅😅 sen oynadın mı Yorumla sSormadantTakılan +1 yıl Skyrim oynamadım kaptan çok vaktim olmuyor , starfield deneyimliycem muhtemelen asus rog da nasipse Yorumla 1BR4H1M +1 yıl Iyi oyunlar knk 😅 Yorumla sSormadantTakılan +1 yıl Eyv sanada Yorumla
Dazaii Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl İndirimler ne zaman bitiyordu? bakamadim 1 3 Yorumla sSormadantTakılan +1 yıl 13 Temmuz Yorumla Dazaii +1 yıl Oh daha varmış sagol Yorumla sSormadantTakılan +1 yıl Ne demek Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1b cevap paylaştı. Forza harizon 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Almadım
Bir şey almadım henüz belki bir god of war çekerim indirimler bitmeden
Kardeşime verdim kartı aldı bir şeyler de daha bakmadım
İyi eğlenceler
Teşekkürler
Days Gone, Nier Automata ve birkaç ucuz oyun aldım
Days Gone aldım
Fifa 23 ve Gta 5 var sence hangi oyunları almalıyım bilgisayarım monster abra a7
GTA 5 alabilirsin , FIFA yerine bence assasins creed valhalla düşünebilirsin FIFA sezon bitti çünkü
Ha bunlar var sende pardon 😄
Fifa ve gta iki oyun var bende zaten😂
Elden ring , sekiro ve assasins creed valhalla
👍
Skyrim aldım ya bir de steamde bitirelim 😅
😄..
Knk hala adamlar güncelleme getiriyor 😅😅 sen oynadın mı
Skyrim oynamadım kaptan çok vaktim olmuyor , starfield deneyimliycem muhtemelen asus rog da nasipse
Iyi oyunlar knk 😅
Eyv sanada
Hiçbir şey almadım
Alamadım çünkü para yok.
İndirimler ne zaman bitiyordu? bakamadim
13 Temmuz
Oh daha varmış sagol
Ne demek
Forza harizon