Erkekleri mutlu edip bizi edemeyen ne var bu oyunda sabah akşam maç izler gider psde oynar agahjsk ben de dedim belki mutlu olurum biraz ilgileniyim dedim çok saçma geliyor başım ağrıyor sürekli bir uğultu

Erkekleri mutlu edip bizi edemeyen ne var bu oyunda sabah akşam maç izler gider psde oynar agahjsk ben de dedim belki mutlu olurum biraz ilgileniyim dedim çok saçma geliyor başım ağrıyor sürekli bir uğultu

Sadece erkekler diye sınırlamak yanlış aslında. Seven herkesi mutlu eder.. Benim mutluluk kaynağım Beşiktaş. Onun dışında futbolu genel olarak seviyorsan da mutlu oluyorsun otomatik. Hayatın stresinden uzaklaşıp bir yeni strese yahut mutluluğa girme durumu. Ama tüm olumsuz özelliklerine rağmen farklı bir dünya olduğu için bağlıyor. Ya da şöyle de ifade edebiliriz: Futbol bir çeşit ninni yahut uyuşturucudur.
Maç takip eden fanatik olan erkek bir şeyler basaramadigini hisseden erkektir genelde. Veya ilişkisi olmayan isliskisinden istedigini alamayan erkektir. Tuttugu takım oynadığı oyunda kazanmak güçlü hissetmesini sağlar basarma duygusu.. Sevmek ve karsiligini almanın verdiği his.. Böyle. Bilimsel makaleler vardı bununla ilgili okuyabilirsiniz
Evlenemeyen kadınlarda ilgiyi aşkı evlilik programları izleyerek mi bulmaya çalışır yani 😂
Bambaşaka bir his çünkü toplanıp kendi aranda çevirdiğin mütevazi turnuvaların verdiği keyif güzel tatlı anılar hayatın merkezine koymak saçma ama erkeklerin çoğunda hatrı sayılır yeri vardır futbol maçlarının ve oyunlarının 😂 kızların çanta ve ayakkabı sevdası gibi düşün aşağı yukarı aynı şeyler 😅
Şöyle bir soru ile cevap vereyim sana: siz kadınlar, neden gece izlediğiniz dizinin ertesi gün tekrarını izleyip, gelecek hafta da yeni bölümünden önce yayınlanan geniş özetini izlemeyi seviyorsunuz?
Onu yaşlılar seviyor genç kadınlar sevmez agksm
bunun pek çok nedeni olabilir mesela ben çok sevdiğim oyunucunun oyuncuların sahnesinde sahnelerinde tekrar tekrar sarıp izleyip kudururum o mimiklerine konuşmasına falan buyüzden tekrarıda izlemek özetinide izlemek sorun olmaz güzelde bi filmse/diziyse tadına doyum olmaz bıkmadan izlerim. gerçi ben pek oturup tv de dizi takip etmem direk internetten hoşuma gideni açarım gerçi ben dizide değil direk film severim. yani benim nedenimde budur. soruya verilebilecek yanıtlardan biri
Olabilir
Cevap
94Cevap
Mutlu ettiğinden değil zaman geçirmeyi kolaylaştırdığı için oynuyor çoğu kişi
Mutlu etmiyor ki beni o 15 yaşlarındaydı.
birtakım tuttuğun zaman ve o taraftar ortamına girdiğin zaman maç izlemek gerçekten çok eğlenceli oluyor. Bunu deneybilirsin. Oynamak kısmına gelirsek orası biraz ego tatminine giriyor. Erkek akadaş grubuyla oynanan FIFA maçlarında kaybeden zorbalığa uğrar bu yüzden kazanmak çok önemlidir bu yüzden de işin içine giren rekabet oyunu eğlenceli kılıyor. Gidip bir iddian olmadan ps kafede FIFA oynarsan eğlenmezsin :D
Oradaki mevzu bir şeyi başarmak mesela birini yenmek, kupa almak vs senin böyle bir amacın olmazsa ondan zevk alamazsın. Düşünün kyk da kalıyorsunuz odanızda seni Pes'te mahvederim diyen bir arkadaşınız var. Açıyorsunuz bilgisayarı sabaha kadar yeniyorsunuz. Yatağa ağlamaklı gözlerle gidiyor siz yorganı üzerine çekip içinde gülüyorsunuz. Bu bizzat anımdır benim. Bu oyunlar çok güzel oyunlardır ama uygun arkadaş ortamınız varsa.
bos insanlar baskalarinin basarisindan mutlu olur baskasinjn eylemlerinden mutlu olur. ben bos insan degilim maalesef futbol izlemek cok sıkici gelir. aksine oynamasi kosmasi o teri atmasi. o topa var gucunle abanmasi daha keyifli. spor izleyince degil oynayinca yapinca keyiflidir. ulkemizde futbol izleyenlerin %70 i hayatinda spor yapmamis insanlar ozlerinde spordan o kadar uzaklar ki ama fanatiklik yapiyolar. bu yuzdrn buyuk insanlar hep der fanatiklik bos adam isidir diye.
Ben eskiden oynamayı severdim maçları da ama artık pek ilgi çekici gelmiyor bana en fazla transferlere falan bakıyorum 😄
Futbol 11 adamı taktik kurarak, senkronize şekilde idare ederek ve arak tasarlayarak topu rakibin kalesine atmaya çalıştığın bir strateji oyunu aslında.
Sanılanın aksine bir topun peşinde tasarısızca koşan adamlar yok.
Aksine her karşı atak nasıl karşılanır.
Orta alanda oyun nasıl kurulur.
Ileri uçta sonuca nasıl varılır.
Tasarılarını içerir.
Bunları yaparkende karşı takımın hamlelerini tahmin etmelisin.
Bunun keyfini herkes anlayamaz.
Kadın olduğunuz için size sacma gelebilir erkek için maç araba karı kız siyaset gibi konuları severler siz kadınlarıda biz anşamıyoruz çantalar ayakkabılar alışveriş kozmetik ürünler kuaför manikür pedikür gibi 🤔
Cocukluktan beri sokakta maçla buyudugu icin aliskanlik bırakılmıyor ve cocukluktan beri oynamayan insanlardan daha farkli bakiyosun maça o yuzden aldigin zevkte degisiyo kimisi zevk almazken bazilari zevk aliyor.
Oyunun. Adi ne? Eger winning eleven08, se. Bende maalesef. bende hastasiyim. bu oyunun.. Buda sizin. dusuncelerinizi. dogruluyor... Biz. erkekler. Futbol. konusunda. bayanlardan. Cok. Farkliyiz kabul. etmek lazim
Önce açar maç yaparsın sonra yenersin yenilirsin çıkar kapıda sigara çay yaparken girilen pozisyon ve gollerin kritiğini yaparsın 😂 keyifli aktivite terapi gibi
Evet iste bu bize de keyif verse keske gajsj ufacık seyler yapması basit hem de kilo verdiriyor maç yapmak
Evet PS oynamak, halınsaha yapmak 😂 resmen terapi. Hem de spor ahahah
Evet eşimi ben yolluyorum zorla özellikle halısajaya gitsin diye Ps5de bana 30 defa sordu al dedim illa oda bana öyle her konuda destekçi diğer türlü hayat gecmez
Ne güzel. Ne şanslısınız hem eşin hem de sen. Herkese lazım böyle bir eş hayat arkadaşı. Zaten diğer türlü olursa hayat arkadaşı değil beraber ızdırap olursunuz
İnsallah herkes bulur gönlüne göre birini çünkü diğer türlü ızdırap cidden benim güven sonsuz onunda öyle o yüzden kafamız rahat
En güzeli zaten, sevgiden vs önce güven gelmeli bir ilişkide
Afedersiniz.. Oyunun. Adi. Neydi? winning eleven08, e benziyor. merak ettim... Konami firmasinin. bir oyunu. mu? Konami, nin. Oyunuysa. esinizi. anliyorum.. Cunku. inanilmaz. guzel. Oyunlar yapiyor bu firma...
Yemek programları nasıl ki kadınların ilgi alanı aynı şekilde maçta etkenlerin alanıdır. Her şeyi sorgulamaya gerek yok. Futbolda güzel bir spor ama eskisi kadar sarmıyor beni o ayrı mesele
Playstation oynamamız değil oynarkenki muhabbetimiz mutlu ediyor bizi eğer birseyden gerçekten zevk aliyorsan ve mutlu oluyorsan nedenini çok da sorgulamamak gerek
valla bende anlamıyorum benim babamın maça hiç ilgisi yoktur mesela izlemez bile hadi bana da ilgisiz birisi ya Rab çok Amin
Amin amin benim babamda aynı şekilde asla sevmez ama eşim çok sever merak etme korktuğun kadar kötü olmuyor en azından beni ön planda tutuyor shjd
Zevk meselesi yani neticeye bakınca topun peşinde koşan herifler olarak görünüyor ama bizde deliyz ondan seviyoz
Kesinlikle mutlu olduğum bir konu değil zevk ve tercih meselesi bir de küçüklükten alıştıysa zor tabi
erkekler doğaları gereği rekabektcidir. tuttuğu takıma karşı aidiyet hisseder. o topluluğun kazanmasi mucadelesi erkeği tatmin eder
Futbol ne izlemesi güzel nede PS de oynaması bir tyrlu sevemedim kırk yılın başı milli maç olursa belki izlerim
Erkeklerin beyni cinsellikte de oyunda da hep hedef odaklı çalışır mesela o kaleye o golü atmak çok zevkli geliyor nedenini sorma
Yorumlardaki kızlar derdiniz ne pes i de kıskanmayın artık aw oyun bu ayrıca futbolun o rekabetçi ruhu çekiyor bizi oyuna
sesi kıs, oyun ayarlarından da televizyondan da yapabilirsin :)
bir de erkeğin yaparken zevk aldığı senin yapamadığın şeyler var onlar için çözümün ne asjha
Maça sarmayanlar dışarıdan eve gelmiyor, bu kez de niye böyle başkalarına mı gidiyor diye başınız ağrıyor. Size yaranmak o kadar zor ki 🤷
Çünkü erkeklerin karşılıksız sevmenduygulaeı daha dominanttır ama kadınlrda bu azdır
Olabilir bu arada mantıklı
İş yerine de ps4 almam lazım iş olmadığında canım sıkılıyor
Al al ben bile çok sevmiyorum araba yarısları ve dövüş oynamayı seviyprum ben de
İyi zaman geçiyor oynarken. Evde var ama iş yerinde de olmalı mutlaka 😃
İlginç bir şey ya biz yeni aldık ben baska konsollarda istiyorum böyle raket direksiyon gibi
Çok aksesuarı var internetten araştır hoşuna gideni yapıştır gelsin
Evet eşim bakıyor alırız zamanla bana kalsa VR gözlük istiyorum ahsksjk ben çok severim teknolojik aletleri kullanmasam bile evde bulunsun istiyorum
Mutlu olmaları iyi bişey 😂
Ama kaybedince insanlıkdan çıkmaları çok enteresan 🤦♀️🤣
maçı kaybedince de bi sinir bi sinir oluyorlar sanki çok önemli bir şey ya
Hayattaki tek kötü alışkanlığım maç izlemek o kadar da olsun :)
Oha dünyadaki bütün " kanka ben zeyneplerle voldeybol oynucam siz top oynayın " cılar burada 😯😯
Sanane bundan senin mutlu olman biz erkeklerin problemi değil
Beni uzun zamandır mutlu etmiyor aksine sinir harbine getiriyor takip bile etmiyorum
Ben fps oyunlarını severim. Ps den de keyif almam. En güzeli pcden oynamak
Fps oyun olsa olur ama bu tarz oyun sevmem. Futbolu sevmem ben
Çünki yaradılış farklı. yani bize de kadınları mutlu eden şeyler garip geliyor. mesela alışveris
Beni mutlu etmiyor bende sorun var sanırım...
Kızlar tırnak yaptırmaktan, saç boyatmaktan, alışveriş yapmaktan ne anlıyorsa onu anlıyoruz
Sadece maç değil maç sonu yorumları dinlemek bile keyifliydi 😃😃
Ben sevmiyorum izlemesi bile aşırı sıkıcı, maç yerine sinema filmi tercih ederim
Ne bileyim, ilginçler gerçekten. Dünyanın en sıkıcı şeyi bence.
Bırakalım mutlu etsin, ben sorgulamıyorum, keyifli ve mutlu hissetmeleri güzel ve kâfi bence.
ben sadece izlerim asla pc veya ps oyunu olarak oynamam sarmıyor oynarken
Mal, öküz, aptal, avel vb oldukları için ben öyle erkek deilim çok şükür
Aynen hocam sen animeden devam et makyaj setin kargoya verilecek 3 iş günü içerisinde 😂😂
Ablacım sen ne anlarsın oyun zevkinden salla kendi ilgi alanlarınla ilgilen
Oyun ben de oynuyorum ne alaka maçtan bahsediyorum
Evet etmiyorum bir ara edeyim dedim filan ama başım ağrıyor sürekli uğultu varya gerçi evde hep maç açık olur bizim istesem de ediyorum ahsks
Ya bugün gördüm onu aşırı havalı duruyordu denicem mutlaka zaten wikinglere bayılıyorum eğer tema oysa
God of War 2018 oyunu ve god of War ragnarok İskandinav mitolojisinde geçiyor. İlk üç oyunu Yunan mitolojisi ama ilk üç oyunu oynamaya gerek yok sadece özet hikayelerini okuyabilirsin. 2018 oyunu zaten yılın en iyi oyunu seçilmişti, devam oyunu olan Ragnarok oyunu da yılın en iyi oyununa aday gösterildi ama elden ring aldı ödülü
Bir şey sorcam bizim ps5de her şey ingilizce oyunların hikayesini basta anlatıyor ama çoğunu anlamıyoruz valla onu türkçe yapabiliyor muyuz yoksa oyundan oyuna değişiyor mu dil
Şu video yeter oyunu satın almana ki ben bu videoyu görünce aşırı merak edip almıştım ve abartmıyorum dünyanın en iyi ilk 3 oyunundan birisidir.
https://youtu.be/6CmTK0oTfJ4
500 tlydi sanırım
Biz bir paket aldık onda galiba bedavaydı
Evet o zaman plus üyeliği ama çok uygundu onun fiyatı. Hunter oynadık öyle hiçbir tadı olmuyor 2 saatlik deneme eğitimle geçiyor zaten
O alma satma işlrrine bne hiç karışmıyorum açıkcası ne kadara aldı bilmiyorum ama o sürekli fifa oynadığı için ben çok oynayamaıyorum zaten vaktim de yok sürekli dışarı çıkıyorum ama denicem belki çok sarar iki kişili oynanmıyor galiba
Kal-Ell. Kriptonit. Oyunlari. Takip ediyormusun. Superman, li oyun. var mi bildigin? Kal-Ell. Superman, nin. Kripton. Gezegenindeki. Gercek adi. Olmaliydi..
@ShelbyCobra hayır piyasada Superman temalı sağlam bir oyun eksikliği var uzun zamandır çıkarsa diye bekliyorum ama henüz bir işaret yok. Bilinen en iyi süper kahraman temalı oyunlar ise Spiderman oyunları ve Batman oyunları
sizi dedikodu neden mutlu ediyorsa aynı haz işte :)
Benim hayatımda bir maçı izleme rekorum 15 dk
Futbol sevmiyorum zaten ama diğer sporlar eğlenceli olabiliyor benim için basket volevbol gibi
Belkide ellerimi çok iyi kullandığımdandır 😄
Kafayı dağıtmak mutluluk değil, sadece düşünmemek… makine inşaat izlemek gibi dbdnd
Kız ordan oraya koşuyorlar birsürü ses geçende denk geldim kanal açık kalmıs kafam şişmişti odayanbaktım kimse yok nişanlımda koyu gs li maç maç maç için ertelendim biliyor musun ne anlıyorlar bilmiyorum gercekten
Önceden ben de maç izlerdim ve PS oynardım. Bu da beni mutlu ederdi. Ancak artık beni mutlu eden tek şey sevgilimin gülüşü.
Çünkü o kadar odaklanıyorlar ki etrafı görmüyorlar yalnızlaşıyorlar bunun için olabilir
Futbol oyunları aşırı arcade olduğu için sevmiyorum.
bende anlamiyorum sanki kupayi onlar aliyor ne oliyorsa
Maçla uzaktan yakından alakam yok anladığım da yok zaten
Öyle bir sevad ki tarif edlimez oynamayan kimse bilemez
Futbol çok güzel bir oyundur. Ruhu vardır o yüzden erkeklerin ilgisini çeker
Bana göre aşırı fanatiklik IQ düşüklüğü.
Evet bencede öyle ama eşim fanatik değil sadece eğlencesine takılır biriyle tartısmaz veya önce beni düşünür o yüzden aıkıntı yaşamıyorum
Pes fifa oynamayı severim ama maç o kadar hayatımda önemli bir yere sahip değil sinema ya da dizilerle daha çok ilgileniyorum
FB nin karşısındaki takım kim? Okunmuyor 😀
FB değil ki o fen yazıyor haks karşısında da arc var
He pardon bence onlar yabancı takım valla ben de anlamıyorum
Eskisi gibi tat vermiyo messi amerikaya gitti
Benim eşimde messici ajks
Bencede anlıyor ya kendi takımıyla ilgili bile kötü yorum yapabiliyor objektif haksj
GSli birde sshjd
Kadınlar insanın hayatını mahvediyor o yüzden
Bence genelde tam tersi oluyor shjdjd kadınları eve tıkıp yemek bulasık cocuktan gözünü açtırmayanlar genelde erkekler oluyor. Erkek hep dışarda kafasına göre. Ben mesela ekonomik özgürlüğü olan biriyim eğer eşim gibi biri karşıma çıkmasaydı asla evlenmezdim.
Evet genel olarak insanlar kötü allah herkesi iyi insanlarla karsılastırsın. Sen yine de öyle düşünme benim çevremde iyi kız çok mesela çoğunun parası da var ama gercekten sevileceği bir ilişki bulamadıkları için hepsi bekar arıyolar bulamıyorlar. Artık bu işler çok zorlaştı.
Evet öyleymiş aldatan kadında çok ama eşit bence kadınların kötü olan yönü çok sinsice yapıyorlar erkekler anlamıyor bile yakın kız arkadası bile bilmez çoğu kızın benim midem bulanıyor böyle olaylardan
Ben 5 yıldır filan flört sevgili durumlarından bir haberim zaten kızlarla o sekilde bir ilişkim olmadı ama arkafaslık manasında kızlarla çok iyi arkadaslık yapamıyorum hep bitiyor genelde o yüzden haksızsın diyemem çoğu tripli değişik asla sadakat yok verddiği sözü tutmaz 😝
Ps kolunu kafasına fırlatmak gerek.
Hayırdır niye
Ben en çok motorcu kızlardan hoşlanıyorum 🤣🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?