Gamer Gamer olarak oyun oynamadan ne kadar süre geçirebilirsin? MenethilFenomen Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 İş işin şehir dışındaydım 5 gündür. Bir cacık yapamadım. Şimdi geldim. Özlemişim evimi. Gemen çökmem lazım konsola, bilgisayara ne varsa 😅 Güncellemeler6 ay bi de yazabilsem 😂 süper soru için teşekkürler. Gamer olarak oyun oynamadan ne kadar süre geçirebilirsin? Cevapla 11 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
KnightsSwordFenomen Takip Et Master Yaş: 23 6 ay Gamer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Eskiden 1 gün geçiremezdim de şimdi öyle değilimOyun oynamasam bile bir şeyle ugraşmam lazım amaDizi film falan 😂 1 0 Yorumla
TheDoge Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 6 ay Ben bütün günümün yarısını işte geçirdiğimden ötürü, çoğunlukla oyun oynayasım geliyor. İzin günlerimde ise günümün yarısı ya da daha azı diyeyim ben. 1 0 Yorumla
MasalsızKaldım Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 6 ay Önceden her gün oynardım hatta oyuna saatlerimi harcardım şimdi neredeyse iki ay oldu girmeyeli ~ ℳ 1 0 Yorumla
meftun35 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 94% 6 ay Eskiden oyunsuz duramazdım. Artık adam akıllı yüzüne bakmıyorum. En büyük rekorumda 2 sene oynamamıştım. 1 0 Yorumla
cursedplatoon Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 72% 6 ay 1 ay bilgisayar oynamadım iş için şehirdışındayken. Askerde de 10 ay boyunca elime klavye değmemişti… 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 6 ay Gamer konusunda 6,3b cevap paylaştı. Ben oyun oynamıyorum artık 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Eskiden 1 gün geçiremezdim de şimdi öyle değilim
Oyun oynamasam bile bir şeyle ugraşmam lazım ama
Dizi film falan 😂
Ben bütün günümün yarısını işte geçirdiğimden ötürü, çoğunlukla oyun oynayasım geliyor. İzin günlerimde ise günümün yarısı ya da daha azı diyeyim ben.
Önceden her gün oynardım hatta oyuna saatlerimi harcardım şimdi neredeyse iki ay oldu girmeyeli ~ ℳ
Eskiden oyunsuz duramazdım. Artık adam akıllı yüzüne bakmıyorum. En büyük rekorumda 2 sene oynamamıştım.
1 ay bilgisayar oynamadım iş için şehirdışındayken. Askerde de 10 ay boyunca elime klavye değmemişti…
Evde boş durduğum için en fazla 1 gün.
Fazlasıyla geçirebilirim 😄
İmkanım olsa başından ayrılmam da bilgisayarın işte.
Ben oyun oynamıyorum artık
İş güç olunca mecbur ara veririm
max 2 saat