Oyun oynamak çocukluk mu?

Hayır her yaşta oynanır ama bağımlılığı da yetişkine göre bi davranış değil
Hiçte bile
höçtö bölö
Ben öyle mi yapıyorum xscdjbek
bilmeem kowlöşas
Teşekkür ederim
ben teşekkür ederim
Cevap
40Cevap
Hayır tabi ki değildir oyun oynamak da bir hobidir seven insanlar hâlâ var bende dahil olarak seviyorum ama artık ondan da pek keyif alamıyorum hayatımdan alamadığım gibi
Tabi ki hayır, oyun oynamak benim için bir hobi, stres atmaktır. Günün iş yorgunluğunu eve geldiğim de oyun oynayarak atıyorum.
Yok o da bir hobi zaten bazı oyunlar bile +18 falan çocukluk değil yani
değil
Tam bu soru bana yazılmadan 1 saat önce de aynı muameleyi gördüm, dedim sanane insanların hobilerinden ister çocukça ister değil, biz siz miyiz ki? Kusura bakma kardeşim, biraz sinir olurum bu konulara :/
sorun değil zaten yargılamak maksatlı sormadım ben de hobi olarak oyun oynamayı seven biriyim sadece karşıt görüşlülerin oranını merak ettim.
Hayır. Eğlenmek neden belli bir yaşa göre olsun. Şahsen kaç yaşımda olursam olayım bilgisayar oyunları oynarım. Oyuncaklarla da oynarım. Çizgi film de izlerim. Insanların söylediklerine de aldırış etmem.
55 yaşına da gelsem canım istediyse oynarım, çocukluk diyenler yine desinler umrumda değil. Keyif benim kahya benim. Ayrıca hiçte çocukluk olarak görmüyorum, gayet yetişkin işi 😃
Bence çocukluktur boşa vakit kaybı olduğunu bilerek oynuyorsan🤓 ben halen lol pubg oynuyorum bir girsem 4-5 saat kesintisiz hatta daha fazla bile olabiliyor. İnstagram vardı misal o zaman kaybı diye kapattım bu sefer başka şeylere sardım yani bizim yaşama şeklimiz olmuş bu
2003twn beri bu sektördeyim, binlerce saat oyun oynadım hala oynuyorum. Harcadığım bir saniyeden bile pişman değilim…
Hayır çocukluk değil ama abartmadan oynamak lazım. Ben kendimde arada oynuyorum zaten. Kafasını dağıtıyo insanın.
Değilde 1 iki saate kimse bişey demez abicim.. bi oturuyosunuz 15 saat benim yeğene kızmaktan bıktım yok yine aynı
Hayır tabii ki yapmaz, ben oyun delisiyim. --'
Gereksiz ve boşa vakit kaybı ve zihni gereksiz yere meşguldür
Niye çocukluk olsun yahu nasıl mutluysam öyle yaparım
ne alaka az önce okeyde 50 yaşında dedeyle kapıştım canavar gibi oynuyordu
Değil mesela 80yaşında babaannem de mobil oyun oynuyor.
Tabikide çocukluk değil zerre alakası yok.
Eğlenmenin yaşı olmaz
Biraz ama bazı oyunlar için öyle bir şey söylenemez.
Hayır değil tabi büyüyünce oyunlara vakit ayıramıyoruz eskisi gibi ama olsun.
Çocukluksa herhalde ben hiç büyümeyeceğim çizgi film izlemek oyun oynamak çocukluk değil
En İyi Cevaplar