Gamer Oyun odanızda bulunduğunuzda mutlu ve huzurlu hissediyor musunuz? FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Oyun odanızda bulunduğunuz mutlu ve huzurlu hissediyor musunuz 🤔#Gamer Oyun odanızda bulunduğunuzda mutlu ve huzurlu hissediyor musunuz? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Hissetmem 1 0 Yorumla
BURAKKKK3434 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 92% +1 yıl Çok mutlu hissediyorum 2016da 1500 liraya topladığım bilgisayar zarzor nefes alıyor ms programları bile çalışmıyor ekran kartı gt420 kdmdmcmmdmxmf 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl yun odası nedir yahu? insanlar aç aç ekmek almaya para bulamıyorlarken siz oyunlara hem oda yapıp hem para saçıyorsunuz gelde gençliğe güven işte 1 0 Yorumla
TheDoge Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl En sevdiğin şeyi yapmak için bir de ortamın olması lazım ki nasıl mutlu olamayız ki? 1 0 Yorumla
Kara_biberim404 Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 54% +1 yıl Bir oyun odam yok, olsaydı mutlaka orada olmaktan mutlu olurdum. 1 0 Yorumla
İrsisback Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Oyun odam yok onun yerine huzur bulduğum hobilerim var 1 0 Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Ben PlayStation oynarken aşırı mutlu aşırı öfkeli her duyguyu yasıyorum hahaha 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hissetmem
Çok mutlu hissediyorum 2016da 1500 liraya topladığım bilgisayar zarzor nefes alıyor ms programları bile çalışmıyor ekran kartı gt420 kdmdmcmmdmxmf
yun odası nedir yahu? insanlar aç aç ekmek almaya para bulamıyorlarken siz oyunlara hem oda yapıp hem para saçıyorsunuz gelde gençliğe güven işte
En sevdiğin şeyi yapmak için bir de ortamın olması lazım ki nasıl mutlu olamayız ki?
Bir oyun odam yok, olsaydı mutlaka orada olmaktan mutlu olurdum.
Oyun odam yok onun yerine huzur bulduğum hobilerim var
Ben PlayStation oynarken aşırı mutlu aşırı öfkeli her duyguyu yasıyorum hahaha
Aynen knk çok mutlu huzurlu oluyorum fdsıj
Onun yanında daha huzurluydum
Etmem
Evet.