Gamer Sizce hangi bıçağı tercih etmeliyim (CS-GO) ? AydınlıkMYHEART Takip Et Yoda Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ekstra önerilere açığım. bütçe 3.5-4k ya kadarBowie - ultrabiolet Bowie - Freehand Sizce hangi bıçağı tercih etmeliyim (CS-GO) ? Cevapla Öneri Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Bowie - ultrabiolet 0 1 Yorumla AydınlıkMYHEART +1 yıl Ahh üzgünüm adını klavye hatası ile yanlış yazmısım. Ultraviolet olacaktı 🤦♂️ Teşekkür ederim barışım cevabın için.
Neyebakacaktimben Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Yayın yapıcam demişsin o yüzden en şatafatlı olanları tercih etmen lazım o yüzden ikinci :) 0 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Birinci. İkincisi çok süslü 1 3 Yorumla AydınlıkMYHEART +1 yıl Teşekkür ederim. Sen oynuyor musun oyun veya CS-GO? Yorumla primadonna_girl +1 yıl Yok oynamıyorum Yorumla AydınlıkMYHEART +1 yıl Aklım birincisindeydi 2. si de cok güzel kafamı karıstırdı sen de üstüne diyince zevklerin baya güzelmiş. oynuyor olabileceğini düşündüm Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Oyuna bu parayı mı yatıracaksın 0 3 Yorumla AydınlıkMYHEART +1 yıl Sen oyun oynuyor musun? Twitch. tv de yayın yapıcam. kasa topluyorum yurt dısından parçalarım gelicek o ara bıcak alma arifesine girdim. Görsellik biraz önemli oyunda eldiven falan da alacağım daha bir sonraki soruda onu soracağım. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oynamıyorum sordum sadece Yorumla AydınlıkMYHEART +1 yıl evet yatıracağım teşekkürler cevabın için Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bowie - ultrabiolet
Ahh üzgünüm adını klavye hatası ile yanlış yazmısım. Ultraviolet olacaktı 🤦♂️ Teşekkür ederim barışım cevabın için.
Yayın yapıcam demişsin o yüzden en şatafatlı olanları tercih etmen lazım o yüzden ikinci :)
Birinci. İkincisi çok süslü
Teşekkür ederim. Sen oynuyor musun oyun veya CS-GO?
Yok oynamıyorum
Aklım birincisindeydi 2. si de cok güzel kafamı karıstırdı sen de üstüne diyince zevklerin baya güzelmiş. oynuyor olabileceğini düşündüm
Bowie - Freehand güzel görünüyor
Oyuna bu parayı mı yatıracaksın
Sen oyun oynuyor musun?
Twitch. tv de yayın yapıcam. kasa topluyorum yurt dısından parçalarım gelicek o ara bıcak alma arifesine girdim. Görsellik biraz önemli oyunda eldiven falan da alacağım daha bir sonraki soruda onu soracağım.
Oynamıyorum sordum sadece
evet yatıracağım teşekkürler cevabın için