Sizin tercihiniz hangisi?
Ağda
Tıraş Bıçağı
Epilatör
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
şimdi bunların hepsinin kullanım yerleri farklı olduğundan kişinin durumuna göre acillik zamanına vaktine göre değişiyor
vucuduna kullanan kadınlar acil olduklarında tıraş bıçağını tercih edebiliyor :)
epilatör ablamlar bundan 9 yıl öncesi gibi kobay olarak beni kullanırlardı seni temizlerse bizi hayli hayli temizler diye ve en çok nefret ettiğim bir temizleme makinesidir.
rutin bir şekilde tıraş bıcağını tercih ederim ağdayı da yaptırmak güzelde şimdi kadındaki tüyler gibi tüylerim olmadığından canım tatlı olduğundan çok sık yapmıyorum kıl dönmesin ameliyat olduğum için rutin bir temizlik yapmam gerektiğinden canım acısıda yaptırmak zorundayım
size hemen ben bahsedeyim, agda kullananlarda sarkma , buruşma, idrar kaçırma , epilatör kullananlarda ilerki yaşlarda kararma , ciltte dökülmeler, cilt hastalıkları , ve aşırı derecede ters yönsüz kıl kopardıgı için batıklar olabilir, bayanlara has pembe başlıklı jilet kullanmalısın
Tıraş bıçağıyla ilgili bir deneyimim yok ama epilatör kıllara zarar veriyor kıllar daha gür ve daha fazla çıkıyor hemde bir kökte 2 3 kıl daha fazla oluyor ağda en iyisi o da fazla çıkarır ama epilatör gibi bir kökte 2'li 3'lü çıkarmıyor
Cevap
36Cevap
Zahmetsiz , kolay ve iyi olsun diyorsan Lapiden tüy dökücü krem kullanacaksın...
tıraş bıçağı..
bir dönem tüy dökücü krem de kullandım..
Tıraş bıçağı
Ağda ile sakal tıraş i olduğunuzu Düşünsenize
şimdilik jilet ama... Lazer epilasyon düşünmüyor değilim... :)
bazen agda bazen jilet
Tıraş bıçağı candır, hayat kurtarır.
hiçbiri ben traş makinasından yanayım
Neremize ki 😂😂😂 d hiç biri traş makinası
3 bıçaklı jilet yetiyor :D
Bence testere kullanın
Ben seni merak ediyorum...
hiç biri yaşasın kıllar :D
Beni bu sorunun ne tarafı için davet ettin?
Agda yapan erkekler mi varmis..
Birak daginik kalsin tercigim
traş bıçağı..
hepsini kullanıyorum
Yapilir neden olmasin
lazer iyi olmaz ise ağda
Kızlar ağdaya nasıl dayanıyor ya.
Traş bıcağı
Lazer
Tütün çiğnemek
agda
Yapılan bölgeye göre değişir bence
Kıl tüy tercihim
Temiz olsunda 😂
Ağda
Bilemedim. :)
Tıraş bıçağı.
Ağda
Lazerde olsa iyiydi.
Tras pıçağı :D
Traş bıçağı
Ben traş bıçağıyla
ağda
D)-Zırnık (Hamamotu)
agda cok aciyor dimi
Bence ağda
ağda
Tras bıçağı ama
Epilatör
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar