Gamer Size konsol oyunları mı daha iyi yoksa mobil oyunlar mı? sultan2841 Takip Et Bilge Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor llplğpppş.. konsol oyunları mobil oyunlar Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Size konsol oyunları mı daha iyi yoksa mobil oyunlar mı? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Mitsuhide Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl çöp oğlu çöp mobil oyunlarla devava bütçeli pc ve konsol oyunlarını aynı soruda karşılaştırmak bile saçmalık mobil diyen köylüdür oyundan anlamıyordur gitsin okey 101 plus falan oynasın 2 0 Yorumla
Sıradan1Genç Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Kesinlikle konsol diyorum. Her açıdan konsolda oyun oynamak, mobilde oyun oynamaya göre daha zevkli ve kolay. 0 0 Yorumla
Elendil77 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Mobil oyunlar konsol oyunlarıysa baş edemez kıyaslanamaz. Mobil oyunlar modadır gelir geçer. Konsol oyunları kültürdür. 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Gamer konusunda 476 cevap paylaştı. Konsol ile hiç oynamadım desem yeridir. PC tarafındayim 0 0 Yorumla
MaviDolunay Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Gamer konusunda 589 cevap paylaştı. Bilgisayar oyunları elbette. Yeteri kadar kaliteli mobil oyun yok. 0 0 Yorumla
Concorrdia Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl konsol diyorum ben. gamepadle oynamak daha zevkli 0 0 Yorumla
1Mr1sword Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Konsol tek atar. Üstüne tükürür. Ve arkasına bile bakmadan yürür gider. 0 0 Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Buna mobil oyun diyen 5 yaşındadır. 0 2 Yorumla sultan2841 +1 yıl ne alaka, oyunun yaş sınırı yoktur ve ayrıca mobil oyunlarda da yetişkinlere yönelik olanları var. Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Kaliteli değil. Yorumla
upstean Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 34% +1 yıl sağlam bir sistem ile pc oyunları en iyisi 0 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Gamer konusunda 633 cevap paylaştı. Konsol elbette mobil ne 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
çöp oğlu çöp mobil oyunlarla devava bütçeli pc ve konsol oyunlarını aynı soruda karşılaştırmak bile saçmalık mobil diyen köylüdür oyundan anlamıyordur gitsin okey 101 plus falan oynasın
Kesinlikle konsol diyorum. Her açıdan konsolda oyun oynamak, mobilde oyun oynamaya göre daha zevkli ve kolay.
Mobil oyunlar konsol oyunlarıysa baş edemez kıyaslanamaz. Mobil oyunlar modadır gelir geçer. Konsol oyunları kültürdür.
Konsol ile hiç oynamadım desem yeridir. PC tarafındayim
Bilgisayar oyunları elbette. Yeteri kadar kaliteli mobil oyun yok.
konsol diyorum ben. gamepadle oynamak daha zevkli
Mobil oyunlar berbat konsol en iyisi.
Konsol tek atar. Üstüne tükürür. Ve arkasına bile bakmadan yürür gider.
Buna mobil oyun diyen 5 yaşındadır.
ne alaka, oyunun yaş sınırı yoktur ve ayrıca mobil oyunlarda da yetişkinlere yönelik olanları var.
Kaliteli değil.
PC oyunları daha iyi
Her yerde yanımda daha rahat😊
sağlam bir sistem ile pc oyunları en iyisi
Konsol elbette mobil ne
konsol
İkisi de
Konsol oyunları
konsol tabi
Mobil
Mobil oyunlar