İki gündür kendimle savaşıyorum resmen, Wo Long Fallen Dynasty’de bi boss fight için 3-4 saat bazen. Bu kadar zor oyunlara alışık değilim 😅 kapattığım oldu oyunu sıkılıp birkaç kere. Siz sıkılmadan ne kadar tekrar edebilirsiniz?
Oyunda takıldığınız kısmı sıkılmadan kaç kere denersiniz?
Oyunlardaki zor kısımları geçme konusunda çok inatçıyımdır. Bütün zamanımı sadece 1 bölüm geçmeye ayırabilirim. Daha önce zorlandığım birkaç bölüm oldu ve hepsini bir inat geçtim. Aslında bir yandan da eğlenceli oluyor geçmeye çalışmak. Açıyorum arkadan müziğimi ve sürekli deniyorum. Umarım yakın zamanda böyle bir bölümü olan oyun oynarım :)
Battlefield 1'de uçak bölümü vardı gerçekten 15 kere falan denedim geçmeyi, en zor seviye de oynadığım için cidden beni baya zorlamıştı ama denemekten asla vazgeçmem.
The evil within oynarken bi bölümde öyle bir zorlandım ki günlerce denedim olmadı en sonunda zorluğu düşürdüm geçebilmek için akıl sağlığımı kaybetmekten iyidir
Oyun tarzı benim için çok zor, alışık değilim. Çoğu bossta en az 2 saat gidiyor şu an Wo Long’da. Ama en azından ilerleme var. Elden Ring’i direk ettim. O beni aşar 😂