Gamer Oyunda hep sizi öldüren kişiye tepkisiz kalabildiğiniz oluyor mu? FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Oyunda hep sizi öldüren kişiye tepkisiz kalabildiğiniz oluyor mu 🤔#Gamer Oyunda hep sizi öldüren kişiye tepkisiz kalabildiğiniz oluyor mu? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Gamer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tepkisiz kalamıyorum. Özellikle bulup öldürüyorum onu. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Evet kalıyorum 1 0 Yorumla
Menethil Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Bir yere kadar. Sonra ister istemez sinirleniyor insan. 1 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Ya bazen bilerek sadece bana oynuyorlar sinşrlenebiliyorum 2 0 Yorumla
ɢᴏɴᴇᴡɪᴛʜᴛʜᴇᴡɪɴᴅ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Olmuyor. Sövmekten hoşlanmayan ben o esnada sövesim geliyor 1 0 Yorumla
Sıradan1Genç Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Bir süre sonra çıldırmama sebep olan olay 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Beni öldürüyorsa kinlenir öldürürüm djdj 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Gamer konusunda 5,8b cevap paylaştı. Çicekleri öldürmeyn 1 0 Yorumla
TOzklita Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Adem kafaya yerken yılan tarafından olabiliyor 1 1 Yorumla TOzklita +1 yıl AWM. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Tepkisiz kalamıyorum. Özellikle bulup öldürüyorum onu.
Evet kalıyorum
Bir yere kadar. Sonra ister istemez sinirleniyor insan.
Ya bazen bilerek sadece bana oynuyorlar sinşrlenebiliyorum
Olmuyor. Sövmekten hoşlanmayan ben o esnada sövesim geliyor
Tepki göstermem oyun sonuçta
İmkansız sağlam sövüyorum
Hayır saymaya başlarım...
Bir süre sonra çıldırmama sebep olan olay
Beni öldürüyorsa kinlenir öldürürüm djdj
Küfür ederim neden ilk ben diye
Çicekleri öldürmeyn
pek sallamıyorum
Oyunun kanunu bu ağlicaksak oynamayalım
Adem kafaya yerken yılan tarafından olabiliyor