Nedir bu Buse'lerden çektiğimiz, öldü diye bir sürü küfür etti ben de dalga geçmeye başladım ehehe 😂

Bu da pert ettiğim Buse'nin cenazesi:

Nedir bu Buse'lerden çektiğimiz, öldü diye bir sürü küfür etti ben de dalga geçmeye başladım ehehe 😂

Bu da pert ettiğim Buse'nin cenazesi:

Bu benim için bir şereftir efendim hele bir kere Sett bana sövmüştü çok tahrik ediyo insanı spwlsğwpsüwls bi kere de kardeşim gibiöoynama neeko şu oyunu demişti sanırım Garen di. Sinir etmeye bayılıyorum👁👄👁💅
Oc**
Tepki vermiyorum.
Hadi rakibim vuruldu diye küfrediyor, ekip arkadaşım neden küfür ediyor kendi ekip arkadaşına. Küfür edeni direkt bildiriyorum, İnşaAllah banlanıyorlardır. Hoş banlansa bildirim geliyor diye biliyorum ama hiç bildirim gelmedi.
😅 Ama böyle de küfür edilmez, en azından ceza alsın bir süre
Oyun oynamıyorum ama sakinliğimle daha çok kudurturdum ama baktım o toxic her şeye küfür eden bebelerden yine dalga geçerek ve aşağılayarak ben de söverdim ne kadar zavallı olduğunu vurgulayıp daha da sinirlendirerek.
Etse bile Duymam Çünkü Sesini Kapatırım Bi keresinde Bi velet etmişti Şakadan bomba attım ama ikisi birden bayıldı çocuk ya mk senin diye bağırarak ağlayarak küfür etti 😅
Cevap
20Cevap
Ergendir umursamıyorum. cevabımı oyunda daha çok öldürerek veririm
Şu arkadaşın bakışını atarım 😃 Çinli birisi ise yaraşa başlıklı küfürlerimi siper ederim.
mutlu oluyorm desem bişi olmaz herhalde çünkü sinir etmiş oluyorm tabi bu herkes küfredebilir anlmaına gelmiyo ki edeni de şikayet ediyorm öyle bi imkanım varsa
Yav rakip niye bize küfrediyor öldürdük diye olmadı barış anlaşması imzalayalim 😂😂. Gitsin bebek oyunlari oynasın derim ne dicem 😅😅
Tel no istiyorum genelde vermiyorlar vereni de arayıp ana avrat sövüyom lkjsfds
Oyuncuyu öldürdüğümde bana küfür ederse ona gözümü dikerim onu tilt edip sürekli ona oynarım. Sonra kudurur zaten muhtemelen chat'i kapatır :D
Psikolojisini çökertmeye oynarım Gıcık ederek pişman olur
Ağlama lan kolsuz , git barbie giydirme ya da sek sek oyna sen diyorum.
Ana bacı giriyorum, full onların üstüne oynuyorum gıcık oluyolar
Maç başında bi teemo otp olarak dalgaya alınmıştır karşı tarafından maç sonunda ağlıyorlardı🤣🤣🤣
Adreslerini buluyorum
Daha çok olduresim geliyo ve sinirden cildirsin istiyorum
Dalgaya alıyorum, sinir krizi yaşıyorlar. 😃
Evet jfjdk
Kudurtucu bir kahkaha atıyorum
Buse büyüyememiş abisi napalim sineye çekicez. dd
Selam,
Ölünün arkasından konuşulmaz. :)
Gidip bir daha öldürüyorum :D
Şuana kadar öyle bisey yaşamadım duymadım yani😂😂
Öldürmeye devam ediyorum:)
Hiç cevap vermem.