Modun sıralaması, doğru versiyonu vs. saatlerce uğraştırıyor bazen. Ben fazla tembelim, hazır yapılmış versiyonu olsa da alsam keşke bazı modların. Çoğu oyunda sorun olmuyor ancak özellikle Skyrim ve Bannerlord gibi oyunlarda çok fazla mod var ve bir yerden sonra çok karışıyor. Düzgün çalıştırmak dert oluyor.
Bu mod işi güzel de optimize olmuyor. Oyunun yapımcısı tarafından yapılıp test edilmediği için hiç ummadığın bir bölümde hiç ummadığın bir şekilde hata çıkabiliyor. Vanilla oynamak en iyisi o yüzden. Eskiden çok mod'lardım ama oyunları. Mod Orginizer 2'yi çok seviyordum. Fallout 4 ve Skyrim. Bak şimdi bile mod'lamaya girişmek istedim de, kendimi durdurmak zorundayım çünkü iki gün aralıksız bir sürü mod indirip sonra o hataları görmek çok sinir bozucu.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben bazen uğraşırım bazen de sıkıldığım için uğraşmam
Bu mod işi güzel de optimize olmuyor. Oyunun yapımcısı tarafından yapılıp test edilmediği için hiç ummadığın bir bölümde hiç ummadığın bir şekilde hata çıkabiliyor. Vanilla oynamak en iyisi o yüzden. Eskiden çok mod'lardım ama oyunları. Mod Orginizer 2'yi çok seviyordum. Fallout 4 ve Skyrim. Bak şimdi bile mod'lamaya girişmek istedim de, kendimi durdurmak zorundayım çünkü iki gün aralıksız bir sürü mod indirip sonra o hataları görmek çok sinir bozucu.
Hiç bildiğim konular değildir ama denemek isterdim.