witcher 3 wild Hunt diyorum. Özellikle hikayesi beni çok etkiliyor.

witcher 3 wild Hunt diyorum. Özellikle hikayesi beni çok etkiliyor.

The Witcher tabi ki de The Witcher, ilk olarak Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski tarafından yazılan ve daha sonra CD Projekt RED tarafından geliştirilen bir video oyunu serisidir. Oyun, Sapkowski'nin kitap serisi olan "The Witcher Saga" ile aynı evrende geçmektedir ve ana karakter Geralt of Rivia adlı bir cadı avcısını kontrol eder.
Oyun, açık dünya yapısına sahip olup oyunculara birçok farklı bölgeyi keşfetme fırsatı verir. Oyun içinde, Geralt'ın çeşitli canavarlarla savaşması, gizemleri çözmesi ve çeşitli karakterlerle etkileşime girmesi gerekmektedir
En sevdiğim açık dünya oyunları
Bu kadar oyun biliyorum maalesef 🤷♂️😄
Kimse oyundan anlamıyor. Open World oyun dememişler. Ben AC Odyssey’den çok keyif aldım
Evet. AC serisi açık dünya oyunlarına en iyi örnek. Bunun için bir bence yazmalıyım 🙂
RDR 2 es geçmeyeyim. O da ayrı güzeldi
Onu oyun olarak saymıyorum. Oyunlar ve RDR 2 diye ayrılıyor benim için 🙂
Cevap
11Cevap
evet witcher bu olayda başı çekiyor.. sonra rdr2 diyebilirim.
Tabi ki de benimde Witcher 3 en sevdiğim açık dünya oyunlarındandır ama bunların yanında
1. just cause 3
2. gta 5
3. black desert
bunlarda açık dünya olarak güzel oyunlar.
Oyun dünyasına hakim biri sonunda. 🙂
teşekkür ederim :)
Silkroad Online en sevdiğim oyun ve hep öyle kakacak
Şu an için Marvel's Spider-Man
Çok keyifli oyundur iyi eğlenceler
Teşekkürler
Witcher 3 güzeldirr.
Resident Evil , Outlast, Alien Isolation
Bu oyunlar çok güzel ama hiçbiri açık dünya oyunu değil. 🙂
Jdxhxhgdhf Açık dünya oyunu ne bilmiyorum en sevdiklerimi yazdım 😅
Fark ettim. 😁
Açık dünya oyunu serbest dolaşım olarakta geçer. Mesela seni bir alana bırakıyorlar istediğini yapıyorsun. Görev yapmak zorunda değilsin istersen sabaha kadar atla gez, dolaş, manzaraya bak vs. Özgürsün yani 🙂
Nxdbndhdh anladımm 😄 teşekkür ederim
Rica ederim. Keyifli oyunlar 😄
Daha önce bu oyunu oynamaya çalıştım ama sarmadi beni
witcher’ı hiç sevmedim.
rdr 2 diyorum
Rdr 2 daha kaliteli bence ya
Shadow of war , Read dead Redemption 2
The Sims 3
Ama Sims 4'ü daha çok seviyorum, tek sıkıntısı açık dünya olmaması
Sims 3 biraz oynadım ama sims 4 oynamadım hiç. Tavsiye eder misin?
Eğer paran varsa ve oyuna para vermeyi seviyorsan tavsiye ederim. Çünkü ek paketleri olmadan oyun aşırı sıkıcı, EA diğer Sims oyunlarına göre Sims 4'ü tamamen para tuzağı üzerine kurmuş bence. Mesela eski Sims oyunlarında birkaç eklenti aynı pakette olurken. Sims 4 te hepsine ayrı ayrı para vermek zorundasın.
Hmmmmm
Oyuna para veririm çekinmem ama bu tarz para tuzağı olan şeyleri sevmiyorum...
Uzak dur o zaman, bilakis ben; her paket çıkardıkları zaman kendimi almaya zorunlu hissediyorum KGNNENGNSNSNJFBSB. Oyun bilgisayarı almaya para biriktirmem lazım halbuki
Önce kesinlikle oyun bilgisayarı alman gerekiyor bence. Ben de var 2 sene önce almıştım. Fakat laptob masaüstu değil.
Bende laptop düşünüyorum ama aşırı kararsızım. Çevremdekiler ona para vereceğine toplattır diyor ama bu sene üniversiteye gideceğim için laptopa daha sıcak bakıyorum. Marka önerin var mı?
Tabii ki var. Laptob almadan önce 1 sene araştırdım her konuya hakimim. 🙂
The Sims Mobil
Aynen hunt.
2023 turkiyesi
İblis, iblis 2
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?