Selam dostlar. Hepimizin sevdiği türlerden biri olan açık dünya oyun türü için bir soru ile karşınızdayım. Çoğu oyuncu arkadaşın GTA 5 cevabını vereceğini tahmin etmekteyim :DAma arada farklı cevaplar olabilir haydi arkadaşlar en sevdiğiniz açık dünya oyun hangisi? Ben The Witcher 3 Wild Hunt demek istiyorum.
En sevdiğim ve hikayesini bitirdiğim açık dünya oyunları şu şekilde
GTA Serisi (Vice City, San Andreas ve 5)
Assassin's Creed 2 ve devam hikayesi olan Brotherhood
Warframe hem online hemde hikayeli oyun gezegenleri bir bir gezebiliyoruz 😄
Call of Duty Modern Warfare 2
Biliyorum oynadığım bitirdiğim oyunlar az ama en azında bu kadarı da iyidir 😄
Online olarak en sevdiğim açık dünya oyunu
Counter-strike 1.6
Farklı farklı maplar (haritalar) var hepsine girmiyorum ama arada bir bakarım şu an tek sevdiğim oyun modu deathmacht cs_assault_1337 mapında oynuyorum genellikle 😄
Ben tekerleme olsun diye yazmıştım ahaha :D olsun istediğin kadar bahset :D bir gün fırsat olursa oynamak isterim Steam'de çok pahalı değilse bakarım artık :)
Korsan ürün sokmuyorum bilgisayara :D güvenlik ve pc sağlığı açısından son 3-5 senedir bıraktım :D çok pahalıymış ya :D Bilgisayarı al da GTA 5 oynarız artık :D
Hahahah hatırlıyormuşsun beni 😃 Güvenilir merak etme ben bile hiçbir oyun kaldirmayan pcme indirmişsem herkes indirebilir 😅 tek sıkıntı sims (karakter) bir yerden bi yere gidince bekleme ekranı cok uzun sürüyo o da ya ekran kartından ya da korsan olmasindan kaynaklı. Ekran kartı mı alsam pc mi alsam şaşırdım ahhqjzıqns
ya aslında iyi de The sims 4 (evet tekrar söyledim) cok yer kapladığı icin daha oyun yüklemek istemiyorum malum laptop en fazla ne kadar kaldırabilir 😃 markasi asus hangisi bilmiyorum
İşte mümkünse başka takılabilir CD kısmına SSD takıp normal içine Harddisk takılabiliyor M.2 slotu varsa M.2 de takabilirler :D pc nin ne kadar iyi olup yeni pc alıp almayacağına göre karar verebilirsin tabi :)
Babam ders calismam icin gerekli olan pcyi almisti ahhaha dersten cok oyun oynanıldı o bilgisayarda tabi 😀 2-3 aydır PC’ye girmiyorum, yer var mı yok mu hicbi fikrim yok su an girince bakarım bi depolama alanına😃
Tek sorunum bekleme ekranının hemen kapanması başka hicbise istemiyom bekleme ekranı yüzünden full evde kalıyorum köpekleri veterinere götürmeye üşendigim icin ölüyorlar hep ahahjzwjmxöwödös
Biliyorum tabi :) fikirlerin işime yarayacağı icin ss aldim unutmamak icin 😀 yer olup olmadığını tam hatırlayamadığım icin sana tam olarak söyleyemedim bu yüzden belirttim bilmediğimi