Gamer Yeni çıkan uzay temalı türk oyunu Spacebourne 2 hakkında ne düşünüyorsunuz? CerenKaaya Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor oynadınız mı ben ilk oyunu oynayıp tamamen bitirmiştim, sizlere de sormak istedim.Çok iyi beKalite diye buna derim Yeni çıkan uzay temalı türk oyunu Spacebourne 2 hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
David_Caine Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 80% +1 yıl Hayır henüz oynamadim ama merak ediyorum tabi. Sen beğendin mi? 0 1 Yorumla CerenKaaya +1 yıl ben dediğim gibi ilk oyunu oynayıp bitirdim gayet güzeldi hikayesi falan, bunu da yakın zamanda alıp oynayacağım Yorumla
mertcanistanbul Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl türk oyun olması güzel ama ben bu tarzı sevmediğim için henüz oynamadım 0 0 Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Yerli olan her türlü çalışmayı takdir ediyorum. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır henüz oynamadim ama merak ediyorum tabi. Sen beğendin mi?
ben dediğim gibi ilk oyunu oynayıp bitirdim gayet güzeldi hikayesi falan, bunu da yakın zamanda alıp oynayacağım
türk oyun olması güzel ama ben bu tarzı sevmediğim için henüz oynamadım
Yerli olan her türlü çalışmayı takdir ediyorum.
Oynamadım
Şimdi haberim oldu