Gamer Counter-Strike 2 için tahmin edilen minimum sistem gereksinimleri! Oynayacak mısınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor İşlemci: Intel Core i5-2500K ya da AMD FX-6300.Bellek: 8GB RAM.Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 660 ya da AMD Radeon HD 7850Depolama: 50 GB boş alan. Counter-Strike 2 için tahmin edilen minimum sistem gereksinimleri! Oynayacak mısınız? Cevapla Kredi Kartı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Evet benim sistemin yeterli oyun için 0 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl yani bakacağız bi yeni oyun motoruyla nasıl olmuş. 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 486 cevap paylaştı. Hileler türemeyene kadar oynarız. 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Gamer konusunda 475 cevap paylaştı. Kaldırıyormuş benimki 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Counter her türlü oynanır Assault falan 0 0 Yorumla
NewJean Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Oynamak isterim 0 1 Yorumla adekugbw +1 yıl Rütben ne cs go da Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Evet benim sistemin yeterli oyun için
yani bakacağız bi yeni oyun motoruyla nasıl olmuş.
Hileler türemeyene kadar oynarız.
Kaldırıyormuş benimki
Hileler türer yakında
Counter her türlü oynanır Assault falan
1.6 yeter bana
Oynayanları izleyeceğim
Maalesef
Oynayacağız
Normal
Rahat oynarım
Oynamak isterim
Rütben ne cs go da