CS:GO ve Counter-Strike 2 oyunlarında Dust 2 haritalarında ufak değişiklikler yapılmış.

CS:GO ve Counter-Strike 2 oyunlarında Dust 2 haritalarında ufak değişiklikler yapılmış.

Baktıklar ki artık oyunlarda geliştirilecek bir şey kalmadı habire gözlerimizin bile algılayamayacağı şekilde grafik detaylarını arttırarak yeni ekran kartları satma peşindeler. Cs go ile cs 1.6 oyuncu listesini karşılaştırın. 20 yıllık oyun ama hâlâ serverları gece gündüz full çekiyor. Cs go ise bitmiş durumda. İkisindede aynı şeyi yapıyorsun adam öldürüyorsun bomba döşüyorsun değişen bir şey yok. Bu tarz göz boyamalara sadece çocuklar kanar. Anaa ne gadar gerçekçi laa diye. Tek amaç yeni bilgisayar donanımlarını itemelek
Siyasi partilerden sonra oyunlarında trolleri çıkmış
haritada ufak değişiklikler olarak belirtmek yanlış olur.
Işık-Gölgelendirme, ses efektleri ve diğer efektler olmak üzere birçok şeyde değişikliğe gidilmiş ve gayet başarılı olduğunu düşünüyorum.
Pek bir fark yok gibi umarım daha kaliteli yenilikler olur oyunda mesela Rainbow Six'de silahı yan çevirip bakma gibi özellik gelirse bence harika olur bilmem bunu yaparlar mı..
Yan çevirip bakmadan kasıt silaha bakma ise, o zaten CS Go'da var.
Volumetric sis getirecekler. Artık sis bombası varken, kurşun attığında, bomba attığında sisin içinde açılma olacak, bu sayede rastgele bam bam sise kurşun yağdıran balıkçıların oyun mekaniği değişecek. Sis atıldığı yeri hacimli biçimde dolduracak falan.
Oyunun grafiklerinde düzeltmeler varsa da, asıl değişiklikler taktiksel anlamda. CS artık tamamen kültür olmuş durumda. Kendi kitles, komünitesi falan var ve taktik shooter konusunda hala rakipsiz, bir alternatifi bile yok
Cevap
29Cevap
Valla ben bir değişiklik göremiyorum zaten ben 1.6 cıyım beni o oyundan kimse ayıramaz 😎

Durum tam olarak bu. Oynamayacam sis bombası ateş edince dagılıyor diye , ölüm efekti eklendi diye ya da harita ısıklandırıldı diye oynamam
Ya küfür edicem gerçekten bu göz boyamak başka bir şey değil ben bir değişiklik görmedim grafiklerini gama ayarıyla oynayıp biraz daha aydınlık bir ortam yapmışlar ismin sonuna da 2 eklemişler yersen tabi
Bi cacıktan çakmayan posttaki görüntülere bakıp bune diye tepki veriyor
Gayet güzel olmuş oynayacağım
C. s 1.6 online candır gerisi boş ne varsa eskilerde var 😅 ip verin gelek ya da siz gelin misafir edelim Java ' 95.173.173.28

Anlık hissettiğim bu cs2 den
dınamıkler değişiyor mu smdı aga ben askerdeydım bırazcık yabancı kaldım. cross koydugumuz yerler aynı mı yıne
CS Go'nun en kötü yanı, özellikle Dust'ta grafik kasacağız diye görüşü engelleyen gölgeler yapmalarıydı zaten. Onu kaldırmışlar
Evet oynamak istediğim oyunlar arasında yaza çok var ama..
Cahiller anca buna bakar. Benim gibi oyundan anlayanlar ise fiziğe bakar. Oyunun fizikleri çok daha gerçekçi olacaksa tüm iş tamamdır. Tabii grafikler de var.
Her seferinde grafikler gelişiyor ama oynanış eski tadı vermiyor sanallaşıyor bence.
Bir deneme yaparim, sonuc olarak dersaneden kaçıp az oynamadik ))
Ben bu oyunu oynamayı hiç beceremedim. Hep beni vuruyorlardı. Botlara karşı oynasam yine vuruyorlardı. O yüzden daha da oynamam
Counter Strike 2'yi oldukça beğendim çıksın direk oynıycam.
lütfen dalga geçmeyin ama ben bir fark göremedim sadece daha aydınlık
Attığın fotolar cs go dan counter strikede n değil
Oynanır kanki KS turnuvası düzenleyelim 10 a 10
Mini milita güzeldi
Çıksın oynıcam henüz test de
Bi ara mid kapalıydı açmışlar mı
@Sonasık24 neden ama
Fiyatı yüksek olur almam herhalde
Yaza kadar kim öyle kim kala
Bu efsaneyi oynanamak mümkün değil
Oynamam.
Tabiki