Gamer Arkadaşlar pubg‘den ve ucden anlayan var mı nolur yazın, başka soru hakkım yok ihanete uğradığımı düşünüyorum? Güzelşeylerinsonu Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yazarsanız sevinirim bu oyunla ilgili 2 şwy sormam lazım Güncellemeler+1 yıl GüncelllUc ile ne alınır skinler 6-7 bine satmak mümkün mü hesabı Arkadaşlar pubg‘den ve ucden anlayan var mı nolur yazın, başka soru hakkım yok ihanete uğradığımı düşünüyorum? Cevapla Sevgi Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
_Daphnee_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Yolla gelsin çok anlamasamda 0 2 Yorumla Güzelşeylerinsonu +1 yıl Ucyle napılıyo çarktan silah çıktı hesabı 6 bine sattım sonra diyo Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Muhtemelen sandıkları iyi çıkmıştır aksesuar vs varsa zor çıkan çok tutan şeylerse satmıştır. Yorumla
serafettinkansiz Takip Et Yoda Yaş: 121 , eic 100% +1 yıl anlamıyorum ama şu 5 xperi alıp gidiyim ben kib :) 0 0 Yorumla
Senaderlerbana Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Anlamıyorum maalesef 0 1 Yorumla Güzelşeylerinsonu +1 yıl Sağol :/ Yorumla
CanBurakDerler Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Buyur 0 4 Yorumla Güzelşeylerinsonu +1 yıl Ucyle napılıyo çarktan silah çıktı hesabı 6 bine sattım sonra diyo Mümkün mü bu bide 456 tane oyun oynanmış ama oyunlar ilk 5 sezon dışında oyun görünmüyo neden bu özel oyun falan mı girilmiş anlamadım bunu Yorumla CanBurakDerler +1 yıl Karşılaşma geçmişi olayını bilmiyordum da çıkmıştır çarktan doğrudur Yorumla Güzelşeylerinsonu +1 yıl Mesaj atsana kanka bir şey daha soruyum Yorumla CanBurakDerler +1 yıl Takip et Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl sor kanka 0 1 Yorumla Güzelşeylerinsonu +1 yıl Ucyle napılıyo çarktan silah çıktı hesabı 6 bine sattım sonra diyo Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yolla gelsin çok anlamasamda
Ucyle napılıyo çarktan silah çıktı hesabı 6 bine sattım sonra diyo
Muhtemelen sandıkları iyi çıkmıştır aksesuar vs varsa zor çıkan çok tutan şeylerse satmıştır.
anlamıyorum ama şu 5 xperi alıp gidiyim ben kib :)
Anlamıyorum maalesef
Sağol :/
Buyur
Ucyle napılıyo çarktan silah çıktı hesabı 6 bine sattım sonra diyo Mümkün mü bu bide 456 tane oyun oynanmış ama oyunlar ilk 5 sezon dışında oyun görünmüyo neden bu özel oyun falan mı girilmiş anlamadım bunu
Karşılaşma geçmişi olayını bilmiyordum da çıkmıştır çarktan doğrudur
Mesaj atsana kanka bir şey daha soruyum
Takip et
Sor bakalım bana denk geldi sorı
Maalesef yok
sor kanka
Ucyle napılıyo çarktan silah çıktı hesabı 6 bine sattım sonra diyo