Gamer Birden fazla sonu olan oyunlarla aranız nasıl? Menethil Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hepsini dener misiniz yoksa bir kez bitirmeniz yeterli mi? Birden fazla sonu olan oyunlarla aranız nasıl? Cevapla Oyun Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Sarışıngenc23 Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Oldukça iyi normal oyunlar oynamayı çok seviyorum ama her oyunu oynamam mesela çünkü hikaye, bölümlü oyunlar genelde güzel olmuyor beceremiyor çoğu şirket daha önceden devam ettiğim seri oyunlar varsa oynarım. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Ben severim hatta daha güzel oluyor 1 0 Yorumla
EringecHayri Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Kendi tercihlerimi yaparak bitiririm. Diğer sonlar umrumda bile değil 1 0 Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Bence witcher bu konuda daha iyi bir tek witcher'ı sevdim bu konuda 1 0 Yorumla
BiBusesin Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Alternatif içerikler ilgimi çekiyor bu tarzda olan kitap ve diziler de seviyorum 1 0 Yorumla
sudekoo Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Birkaç sonu denerim geri kalanını da izlerim. 1 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Gamer konusunda 464 cevap paylaştı. Videolarını izliyorum :) 1 0 Yorumla