PS5 aldım sifu ile Blue Reflection 1 ve 2. Blue reflection PC versiyonu da var aslında elimde ama hata veriyor bir yerinde video kısmı sıkıntılı. PS5 bakıcam.
Steam'dan değil ama geçenlerde Eagle Dynamics'in sitesinden DCS için F-16 Viper modülünün fiyatına bakayım dedim, fiyat yıllardır aynı, 75 dolar ama dolar aldı başını uçtu malum. 3 yıl önce "çok pahalı" diyip almamıştım halbuki :(
Steam kodlu oyun bilgisayarı almayı düşünüyorum 1000 1000 TL lik hediyesi olan bilgisayarlar satışta dün steam den oyun serisi baktım Call of Duty nin tüm serisine yetiyor sadece yeni oyunu olan mw2 yi alamıyorum o kadar
Fiyatlar asgari ücrete bakıldığı zaman ucuz aslında ama bana genede yüksek geliyor değmeyecek oyunlar aşırı saçma pahalı indirimli halleri bile o yüzden pek yeni oyun alan birisi değilim.
2 yıl önce bıraktım online oyunları, sadece tanıdıkla co-op giriyorum. Keyif almak için girdiğim oyunda gereksiz kavga dövüş, yalan dolan yoktan yere strese giriyorsun. Hiç gerek yok.
Yeterli olsun ya da olmasın, fiyat bu. EA ve Ubisoft oyunlarının indirimsiz fiyatları bile düz kurdan çevrilen fiyatın altında kalıyor. Sorun, Steam ya da oyun firmaları değil.