Gamer Oyun oynadığınız bu döneme kadar vurduğunuz onca kişi paraya dönüşseydi kaç para olurdu? FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Oyun oynadığınız bu döneme kadar vurduğunuz onca kişi paraya dönüşseydi kaç para olurdu 😄🤷♂️#Gamer #FiqHShott Oyun oynadığınız bu döneme kadar vurduğunuz onca kişi paraya dönüşseydi kaç para olurdu? Cevapla Oyun Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. şu an çok zengin olurdum ben :D 1 0 Yorumla
çirkinkalplinsan Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Bir 200 liram olurdu sanırım. Ne zamandır oynuyorum tam bilmiyorum ama çok da zengin olmazdım sanki ‽ 1 0 Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Dünyanın wn zengini olurdum sjjsksn 1 1 Yorumla FiqHShott +1 yıl Bende aynı şekil 😄 katrilyoner olurduk 😄 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Oyun oynamıyorum. 🙄 1 3 Yorumla FiqHShott +1 yıl Oynarmış gibi yapsaydın 😄 milyon kill aldım falan gibisinden 😄 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Kill mill anlamam ben :D Yorumla FiqHShott +1 yıl 😄😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
şu an çok zengin olurdum ben :D
Bir 200 liram olurdu sanırım. Ne zamandır oynuyorum tam bilmiyorum ama çok da zengin olmazdım sanki ‽
Dünyanın wn zengini olurdum sjjsksn
Bende aynı şekil 😄 katrilyoner olurduk 😄
Oyun oynamıyorum. 🙄
Oynarmış gibi yapsaydın 😄 milyon kill aldım falan gibisinden 😄
Kill mill anlamam ben :D
😄😄
Milyarder olurdum