Gamer Oyunlara verdiğiniz paraları kıyaslasak şu an neleriniz olurdu? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Oyunlara verdiğim paralarla kıyaslasam şu anda bir evim bir arabam vardı kesin😄oyunlara verdiginiz parayı kıyaslasaydınız şu an neleriniz olmuş olurdu?#istanbul_bey Oyunlara verdiğiniz paraları kıyaslasak şu an neleriniz olurdu? Cevapla Oyun Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
FiqHSHoT Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 +1 yıl 1 tane büyük yemek menüsü ve bir tane de tatlı almaya yeter 😄 1 0 Yorumla
_AsabiHatun__ Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Oyunlara para vermedim hiç demek ki neymiş? Zenginmişim. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Zenginmisin 😮 Yorumla
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Oyuna hiç para vermedim.Ev araba nedir allasen 😀 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Oyunlara verdiğim paralarla valla bi lüx evim + arabam olurdu Yorumla Soran +1 yıl Biriside vibratör demiş 😄 Yorumla Soran +1 yıl 1 oyun 500-600 civarı Yorumla u lotus-patra +1 yıl Yuh arkadaş bağımlı mısın sen.Oyuna bu kadar para harcamak nedir.İhticaci olan birine ev alsaydın keşke belki ahiretin kurtulurdu 😂 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Gördüm o viblatör diyeni gece oldu malûm 🤦 Yorumla Soran +1 yıl Gece olunca ilham perileri çıkıyor 😄 Yorumla
TheLostBoy Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 38% +1 yıl 1000 tl versen 1000 tane oyun alsan ancak ev alirsin arabayi saymiyorum 1 0 Yorumla
Oben34 Takip Et Xper 5 Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Hesaplamam lazım hiç yapmadım bunu ama araba kesin alırdım 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ayni yerde olurdun cunku oyunlara cok para vermem 10 20tl ve asla online oyun icinde silah skini kiyafet vs almadim 1 0 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bir arabam olurdu o kesin yahu 1 0 Yorumla
FasaFisoBunlarr Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl 7 yaşından beri oynarım daha bir kere oyuna para yatırmadım 1 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. 1000 TL kadar harcamisim 1 0 Yorumla
HardChoice Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Düşündüm de senin kadar harcamamışım :D 1 0 Yorumla
F4T1H-_-1993 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl 0 model araba alacak kadar para olduğu kesin. 1 0 Yorumla
SilgisiOlan Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 83% +1 yıl Hiç oyuna para vermedim , hiç birşeyim yok 1 0 Yorumla
fernandosucree Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Oyuna hiç para vermedim çocukluktan beri sevmem 1 0 Yorumla
JustCoordinator Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl 6-7 bin lira harcamışımdır totalde. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
1 tane büyük yemek menüsü ve bir tane de tatlı almaya yeter 😄
Oyunlara para vermedim hiç demek ki neymiş? Zenginmişim.
Zenginmisin 😮
Oyuna hiç para vermedim.
Ev araba nedir allasen 😀
Oyunlara verdiğim paralarla valla bi lüx evim + arabam olurdu
Biriside vibratör demiş 😄
1 oyun 500-600 civarı
Yuh arkadaş bağımlı mısın sen.
Oyuna bu kadar para harcamak nedir.
İhticaci olan birine ev alsaydın keşke belki ahiretin kurtulurdu 😂
Gördüm o viblatör diyeni gece oldu malûm 🤦
Gece olunca ilham perileri çıkıyor 😄
1000 tl versen 1000 tane oyun alsan ancak ev alirsin arabayi saymiyorum
Hesaplamam lazım hiç yapmadım bunu ama araba kesin alırdım
Ayni yerde olurdun cunku oyunlara cok para vermem 10 20tl ve asla online oyun icinde silah skini kiyafet vs almadim
Bir arabam olurdu o kesin yahu
7 yaşından beri oynarım daha bir kere oyuna para yatırmadım
1000 TL kadar harcamisim
Düşündüm de senin kadar harcamamışım :D
Hiçbir şeyim. Oyuna para ödemem.
0 model araba alacak kadar para olduğu kesin.
Oyuna para vermedim 🤗
Asla oyuna para yatırmam
Hiç oyuna para vermedim , hiç birşeyim yok
Arabanin 3 tekerleği olurdu benimde
Oyuna hiç para vermedim çocukluktan beri sevmem
50 bin civarı harcamışımdır..
Oyunlara para harcamam
6-7 bin lira harcamışımdır totalde.
Oyunlara para vermem
Hiçbişiyim 😃
Steamde oyun kalmadı desem?
Kazandım vermedim