Gamer Oyun oynarken birisi size kötü laf ettiğinde üzülüyor musunuz yoksa gaza mı geliyorsunuz? FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Oyun oynarken birisi size kötü laf ettiğinde üzülüyor musunuz yoksa gaza mı geliyorsunuz 🤔#Gamer #FiqHShott Oyun oynarken birisi size kötü laf ettiğinde üzülüyor musunuz yoksa gaza mı geliyorsunuz? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Hayır umursamam ama daha çok gaza gelir o kişiyi oyunda yerden yere vururdum :D 1 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et FenomenMaster Yaş: 41 +1 yıl Kötü laf edemiyorlar profilim gizli mesajlara kapalı 1 0 Yorumla
clloglcn Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Reportluyorum ve genelde 1 saat içinde banlanıyorlar ( Oyundan süreli ya da kalıcı uzaklaştırma) Oyun valorant 1 0 Yorumla
Doğanİlbay Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Artık "üzülmek" diye bir kavram kalmadığı için herkes at avrat girmeye meyilli... 1 0 Yorumla
Kimnededikii Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Bende ona ediyorum ama hırslaniyorum onu geçmek için ya da üstün olmak icin 1 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Gaza gelirim genelde bide laf edene iyi söverim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır umursamam ama daha çok gaza gelir o kişiyi oyunda yerden yere vururdum :D
Kötü laf edemiyorlar profilim gizli mesajlara kapalı
Reportluyorum ve genelde 1 saat içinde banlanıyorlar ( Oyundan süreli ya da kalıcı uzaklaştırma) Oyun valorant
Artık "üzülmek" diye bir kavram kalmadığı için herkes at avrat girmeye meyilli...
Bende ona ediyorum ama hırslaniyorum onu geçmek için ya da üstün olmak icin
Gaza gelirim genelde bide laf edene iyi söverim
Küfrünü yedirirdim karşı tarafa