Gamer Oyun oynamayı seven birine hangi oyunu almalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor doğum günü hediyesi oyun oynamayı seviyor ona sorsam pahalı alma der o yüzden oynamayı sevenlere sorayım dedim :)) Güncellemeler+1 yıl 27 yaşında bu arada Oyun oynamayı seven birine hangi oyunu almalıyım? Cevapla Doğum Soruları Hediye Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Raporsuzdeli07 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 61% +1 yıl Para sorun degilse oynamafiyda last of us part 1 remake 28 martta cikiyo hemde tr dublaj 1 0 Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl yani şimdi ne tarz sevdiğine bağlı, oynadıklarına göz gezdir ona göre karar ver 0 3 Yorumla Soran +1 yıl macera ve savaş oyunları tarzı seviyor bildiğim kadarıyla Yorumla _-RockStar-_ +1 yıl pc, konsol hangisinde oynar eder Yorumla Soran +1 yıl ps konsol pc Yorumla
birneviterapi Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Merhaba kutu oyunları tercih etmelisin yaş grubuna göre 0 1 Yorumla Soran +1 yıl nasıl yani Yorumla
bademm222 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 72% +1 yıl adını bilmiyorum da tüm erkeklerin bayıldığı tır oyunundan alabilirsin paralı mı onu da bilmiyorum 0 0 Yorumla
Doğanİlbay Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Ben en son Risk of Rain 2 aldıydım, eski bir kız arkadaşım vardı. Oyunu ilk gördüğünde bu ne dediydi sonra oynaya oynaya sevdi. Sonra kızın asıl niyetini öğrenince tabi ayrıldık :( . Şahsen Risk of Rain 2 öneririm, güzel vakit geçirirsiniz. 0 0 Yorumla
Gökhan52_Unye Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 90% +1 yıl Fart cry 5. Cod mw2 ya da cold war 0 0 Yorumla
üzgün1234 Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl beni böyle düşünen sevgilim olmadı vay be 0 1 Yorumla Soran +1 yıl hahsgsahs 🥲 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Para sorun degilse oynamafiyda last of us part 1 remake 28 martta cikiyo hemde tr dublaj
yani şimdi ne tarz sevdiğine bağlı, oynadıklarına göz gezdir ona göre karar ver
macera ve savaş oyunları tarzı seviyor bildiğim kadarıyla
pc, konsol hangisinde oynar eder
ps konsol pc
Merhaba kutu oyunları tercih etmelisin yaş grubuna göre
nasıl yani
adını bilmiyorum da tüm erkeklerin bayıldığı tır oyunundan alabilirsin paralı mı onu da bilmiyorum
Ben en son Risk of Rain 2 aldıydım, eski bir kız arkadaşım vardı. Oyunu ilk gördüğünde bu ne dediydi sonra oynaya oynaya sevdi. Sonra kızın asıl niyetini öğrenince tabi ayrıldık :( . Şahsen Risk of Rain 2 öneririm, güzel vakit geçirirsiniz.
Fart cry 5. Cod mw2 ya da cold war
beni böyle düşünen sevgilim olmadı vay be
hahsgsahs 🥲
Kalıcı bir şeyler almalısın
Oynadığı oyun türüne yakın bir şey al
ready or not , squad
Farming simulator