Olzhass games firmasının oyunu olan car Parking Multiplayer oyunun da olhazz Türklere özel türk bayrağı getirdi oyuna deprem durumundan dolayı nasıl olmuş sizce 🇹🇷
Car parking multiplayer oyununa Türk bayrağı getirildi 🇹🇷 nasıl olmuş sizce?
Son gelen güncelleme de geldi çünkü bu güncelleme de oyuna çakar lamba city 1 yakınına yeni ufak bölge eklendi sesler biraz daha değişti yeni sesler eklendi bi önceki güncelleme olan small fix bilirsin berbat güncelleme idi o oyun kasıyor du şimdi o sorunu çözmüş sanki olhazz pek kasma görmedim
Bilmiyorum ki ne zaman indirdim. Gerçek body kit markalarının parçaları olduğunu gördüm merak ettim indirdim araba modifiye ediyorum genelde o kadar. Öyle oynamıyorum yani
Ama çok güzel oyun ya mobil platform içerisinde mobilin GTA si yani 😅😊 PC ye göre gariban kalıyoz mobil platform zaten PC ye göre gariban dir 😅 oyunları cihazlar PC gibi olmadığından haliyle biraz düşük oluyor ama tabi kaliteli oyunlar da var Call Of Duty Mobile örnek çok sardım o oyuna multiplayer keyifli eğlenceli
Ben 2017 de oynamaya başladım car Parking Multiplayer o zamanlar adı car Parking değildi manuel gearbox di bakıyorum da o zamandan bu zamana kadar çok gelişmiş ama tabi eksileri de oldu nedir eski ilk çıktığı zamanları helikopter vardı onu kaldırdı firma sonra gökyüzü masmavi idi onu da çok bulut ekleyerek bozdu
Olhazz games şu yönden çok ayar olmaya başladım malum türk kitlesi Passat doblo Renault opel araçları istiyor fiat da var tabi ama olhazz games bunların hiçbirini getirmedi daha anca yabancıların isteğini yerine getiriyor oyunda çok araba modelleri var ama Türkiye de ki bilindik araçlar dan az var maalesef Passat getirse Renault modelleri gelse opel gelse bi tarafımı eksilir sanki olhazz games bu oyunun oynayan Türk kitlesi çok he bak Tofaş Kartal getirildi ama bununla yetmez ki ne kadar çok kitlenin dediğini yerine getirse o kadar oyuncu kazanır firms
He birde bu oyunda çok velet var ya o kadar komikler ki chat açıksa Muhakkak görmüşsundur ufak bir duruma hemen ana avrat küfürler etmeye başlıyorlar birde bir şey soruyor sun kimse kimseyi takmıyor kafalarına göre yazıyorlar orası ayar ediyor beni chat kapatıyorum ne kadar dengesiz var oyunda ya
Tavsiye ederim çok güzel kaliteli araba oyunu senin arabalar ile aran çok iyi olduğu için kısacası araba aşığı yani sen 😉😅 seversin ben oynuyorum car Parking Multiplayer açık dünya araba sürme oyunu oyunda manuel vites yakıt alma başka şehirlere seyahat mevcut İnternet olmadan bile oynanıyor hem online hem offline yani mobil platform oyunu android ve ios
Daha önceden bir süre oynadım. Manuel viteste çok zorlanıyordum, ya arabayı çalıştıramıyordum ya da araba ikide bir stop ediyordu. Bunun dışında eğlenceliydi. Yeğenlerim de oynamaya bayılırdı. Sonradan PMM2'ye geçtik. Parking Master Multiplayer 2'yi duydun mu? Onu oynuyoruz. Çok güzel; ama tek dezavantajı yakıt alma yok. Keşke ona da yapsalarmış...