Gamer Siz evde oyun oynarken sevgiliniz sizi aldatsaydı tepkiniz ne olurdu? FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Siz evde oyun oynarken sevgiliniz sizi aldatsaydı tepkiniz ne olurdu 🤔#Gamer #FiqHShottÜzücü bir durum olurdu 😕 Siz evde oyun oynarken sevgiliniz sizi aldatsaydı tepkiniz ne olurdu? Cevapla Aldatma Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Gamer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Vereceğim tepki boş ver gt deyip oyun oynamaya devam etmek olur 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Oyunu bitirmeyi beklerim oyun bittikten sonra da ayrılırdım. 1 0 Yorumla
Tinti Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Bir az hırpalar oklavayla falan sora şutlardım 1 0 Yorumla
ahusiderinn00 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Gülerdim 😂😂😂 1 1 Yorumla FiqHShott +1 yıl Güler miydin 😳 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bölümü bitirdikten sonra ayrılırım 😂 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Vereceğim tepki boş ver gt deyip oyun oynamaya devam etmek olur
Oyunu bitirmeyi beklerim oyun bittikten sonra da ayrılırdım.
Bir az hırpalar oklavayla falan sora şutlardım
Tepkisiz kalmazdım
Gülerdim 😂😂😂
Güler miydin 😳
Bir tekme defolsun
Bölümü bitirdikten sonra ayrılırım 😂