Gamer 3 ay Siz evde oyun oynarken sevgiliniz sizi aldatsaydı tepkiniz ne olurdu? FiqHShottFenomen Takip Et Guru Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Siz evde oyun oynarken sevgiliniz sizi aldatsaydı tepkiniz ne olurdu 🤔#Gamer #FiqHShottÜzücü bir durum olurdu 😕 Siz evde oyun oynarken sevgiliniz sizi aldatsaydı tepkiniz ne olurdu? Cevapla 7 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61Fenomen Takip Et Master Yaş: 27 3 ay Gamer konusunda 914 cevap paylaştı. Vereceğim tepki boş ver gt deyip oyun oynamaya devam etmek olur 1 0 Yorumla
İstanbul_beyFenomen Takip Et Master Yaş: 38 3 ay Gamer konusunda 811 cevap paylaştı. Tepkisiz kalmazdım 1 0 Yorumla
Tinti Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 94% 3 ay Bir az hırpalar oklavayla falan sora şutlardım 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 3 ay Gamer konusunda 5,3b cevap paylaştı. Oyunu bitirmeyi beklerim oyun bittikten sonra da ayrılırdım. 1 0 Yorumla
ahusiderinn00 Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 98% 3 ay Gülerdim 😂😂😂 1 1 Yorumla FiqHShott Yeni 3 ay Güler miydin 😳 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Vereceğim tepki boş ver gt deyip oyun oynamaya devam etmek olur
Tepkisiz kalmazdım
Bir az hırpalar oklavayla falan sora şutlardım
Oyunu bitirmeyi beklerim oyun bittikten sonra da ayrılırdım.
Gülerdim 😂😂😂
Güler miydin 😳
Bir tekme defolsun
Bölümü bitirdikten sonra ayrılırım 😂