Elden ring bile 599 lirayken 6 yıllık bir oyunun 899 lira olması bana aşırı abes geliyor. İyi ki önceden ps4 için alıp bitirdim diyorum ama steam gerçekten fiyatları çok abarttı.
3 ay
Dark souls 3 neden bu kadar pahalı?

Elden ring bile 599 lirayken 6 yıllık bir oyunun 899 lira olması bana aşırı abes geliyor. İyi ki önceden ps4 için alıp bitirdim diyorum ama steam gerçekten fiyatları çok abarttı.
Bu işin Steam ile bir alakası yok anlamadınız şunu bi.
Adamlar halen kuru düşük tutuyor yıllarca 1.8 den işlem gördü 35 dolarlık oyunları 50-60 TL ye aldık dolar 17 iken.
Steam fiyat belirlemiyor ama dolar bu seyirde kaldığında adamlar güncelleme yapmak zorunda kaldı.
Fakat Yayıncı firmalar istediği fiyatlandırmayı yapabilir halen uygun fiyatlı oyunlar varsa yayıncı firmalar daha fiyat güncellemesine gitmediğindendir.
RDR 1200 TL oldu bunu steam yaptı sanki.
Yayıncı firma yerel fiyatlandırma, bölgeye özel fiyat politikası uygulayabilir. Fiyatı steamden bağımsız değiştirebilir.
Cevap
4Cevap
Rdr 2 1100 TL oldu 5 yıllık olmasına rağmen hatta ultimate edition hali 1700 TL oldu
Tarihi elder sonrası ise daha pahalı olabilir mesela star wars Jedi fallen order çöp ama pahalı
Çok pahalı evet
Evet ne yazik ki öyle oldu
En İyi Cevap